Megyünk Egerbe holnapután, több évtizede nem voltam.
Szépasszonyvölgybe is ellátogatnánk a párommal. Nem szeretnék inni, de pár korty vagy a pohárba "belenyalás" ér? Nem szoktam inni nagyon, szilveszterkor is kibírtam a pici miatt, ez csak egy szimpla kérdés, ha ennyi beleférne az baj lenne-e?
Könyörgöm, ne írjátok, hogy semmi baja nem lesz!!!! Írd, h Téged nem izgat, de ezt kijelenteni, h nem.lesz....oltári felelőtlenség.
2018. febr. 1. 05:31
12/16 anonim válasza:
Nekem az orvosom azt mondta, hogy az elso trimeszterben nem ajanlot meg a minimalis alkohol fogyasztas sem, de a te dontesed. A masodik es harmadik trimeszterben mar ihatsz heti 1-3 dl bort.
2018. febr. 1. 08:25
13/16 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz, most beszéltem az orvosommal erről.
Napi 1 deci bortól az ég világon semmi nem fog történni.
Mondjuk én nem iszom, mert terhességem óta a gondolatától is hányok :D De ennyitől tényleg nem lesz baj.
Ott tartunk lassan, hogy levegőre se menjen aki terhes mert attól is baja lesz.... Tényleg egyre erősebb ez a vészmadárkodás.
2018. febr. 1. 09:24
14/16 anonim válasza:
Szerintem akik azt írják, hogy a doki mondta hogy lehet, írják le azt is hogy hány hetesek hány hetesen kérdezték meg az orvosukat! Mert véleményem szerint egyáltalán nem mindegy, hogy 5-10 hetesen iszol egy korty alkoholt amikor a pici idegrendszere, szervei fejlődnek éppen ki, vagy már túlvagy a félidőn, esetleg 3. trimeszterben vagy amikor valóban a vérkép és görcsök miatt egy-egy korty nem árt. De az elején biztosan nagyon nagyon sokat számít!!!
2018. febr. 1. 09:39
15/16 anonim válasza:
Ismerősöm az egész terhességet végigvedelte, mert nem tudta, hogy terhes. (Nem vicc, megjötz neki rendesen, hassa se volt, a mentő vitte be szülni, akkor is azt hitték először, hogy vakbeles. ) Egészséges, gyönyörű 10 éves kisfia van.
2018. febr. 1. 10:15
16/16 anonim válasza:
13-as vagyok!
A 14-es válaszolónak van igaza, az első trimeszterben nem szabad, én voltam a figyelmetlen és elkerülte a látásomat a 10 hét. Emiatt ne haragudj! :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!