Guttalax terhesen?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Sajnos ma 5.napja nincs székletem, bármit eszem, iszom. Hiába a glicerines kúp. Teljesen megvagyok lőve. Kérdeztem a védőnőt, hogy esetleg guttalax cseppeket meglehetne-e próbálni, de ellenezte mondván beindíthatja a szülész. Ez nem lenne jó mert még csak a 25.héten járok. Felhívtam az orvosom is aki először Tamarin lekvárt javasolt(egyenlőre nem kaptam), illetve kérdeztem a Guttalaxról. Ő azt mondta óvatosan meglehet próbálni.Van köztetek olyan aki használta terhesen? Lett belőle valami? Illetve ismerték olyat? Nagyon félek az az igazság, de ezt a dugulást muszáj mostmár valamilyen módon elhárítani...2018. jan. 29. 17:28
1/1 anonim válasza:
Semmiképp
Nekem az használ, hogy 2 napig nem szedem a vitaminokat..(vas/ folsav elsősorban)
Savanyúkáposztára tejet ittam.
Hasmenésem sem lett, hasgörcs sem, csak el tudtam menni wc-re
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!