Van itt olyan aki terhesen lett himlos es megtartotta a babat?
Nagybátyám így született meg '69-ben, nagyanyám a rózsahimlőt kapta el.
Gyerekként gyengébb volt az immunrendszere, könnyebben kapott el betetségeket, de alapjáraton egészséges. Most is (48 éves.)
Nagyanyámnak viszont utána pár évvel ki kellett venni a méhét. Hogy emiatt-e, azt nem tudom pontosan. De több gyerek nem lehetett (igaz, így is 5 van neki.)
11 hetesen lettem bárányhimlős. Fertőző betegségekre specializálódott főorvosnő utánanézett nekem, azt mondta, hogy 75%-ban lesz egészséges, 25%-ban ebben a fejlődési stádiumban nagyon durva, a testet torzító hegesedések lesznek, ezt pedig uhval láthatjuk, ha így van.
Bíztam abban, hogy hogyha beteg, meg fogjuk látni, akkor megszakíttattam volna a terhességet. Genetikai uhn is voltam, minden rendben volt, arányos, szép.
Egészségesen született, 3 éves korában elkapta az oviban a bárányhimlőt, tehát nem ment át annak idején a méhlepényen. Ma már felnőtt, gyönyörű, okos nő.
A mai eszemmel nem tudom, hogy mit csinálnék. Fertőzős orvost keress meg, kérj szakvéleményt! Ha még nem jött ki teljesen, kérhetsz gammaglobulint, az leköti a keringő vírusreszecskék nagy részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!