Terhesen borkostoló?
Megyünk Egerbe holnapután, több évtizede nem voltam.
Szépasszonyvölgybe is ellátogatnánk a párommal. Nem szeretnék inni, de pár korty vagy a pohárba "belenyalás" ér? Nem szoktam inni nagyon, szilveszterkor is kibírtam a pici miatt, ez csak egy szimpla kérdés, ha ennyi beleférne az baj lenne-e?
10 hetes km
Hát nemtudom, terhesen rengetegen ittak 1 pohár egészséges (!) vörösbort naponta, mert nagyon jó görcsoldó.
Én alapból nem innék, nem szeretem az alkoholt, de szerintem 1-2 dl teli gyomorral belefér.
Inkább ne.
Bármi baja lesz a picinek, akkor nagyon okolni fogod magad miatta, de akkor már nem tudsz rajta változtatni. Egész életedben bánni fogod.
Tudom, régen nem vették ilyen komolyan, más is csinálta stb., de ma már sokkal fejlettebb az orvostudomány. Sokkal több mindenről tudjuk, hogy mennyire ártalmas.
Eszembe nem jutna!
Fentebb írta vki, hogy naponta borozó kismamákról tud- Légyszi továbbítsd nekik, hogy nagyon nem.kellene!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!