Aggasztó a helyzet vagy nem? Cigi para.
Figyelt kérdés
Amikor még nem tudtam hogy terhes vagyok, cigiztem. Nem sokat, fele annyit, mint szoktam, mert akkor már nem esett jól. pénteken teszteltem pozit, azóta nem szívtam. De a fogamzás óta eltelt két hét, míg nem tudtam..
Ugye egészséges lesz a pici?
Vigyázok magamra most már, mindenre kiterjedően.
2018. jan. 30. 20:43
11/12 anonim válasza:
Nekem az ütötte meg a szemem, hogy a saját egészségedet károsítod, de a gyerekedet nem. Most akkor gondolj arra, hogy a cigaretta következtében kialakuló betegségek miatt mi van, ha hátra hagyod a gyerekeidet idejekorán?
Felelős vagy értük, és ezáltal magadért is, Ne rövidítsd az életedet a cigarettával. Úgyhogy ha lehet ne szokj vissza.
12/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Igazad van abszolút. Nyilván a terhesség+ szoptatás ideje elég hosszú ahhoz, hogy végleg abbahagyjam. De kislányomnál visszaszoktam amint abbahagyta a szopit. Szeretek cigizni, de a gyerekeimet jobban imádom.
2018. jan. 31. 00:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!