Aggasztó a helyzet vagy nem? Cigi para.
Amikor még nem tudtam hogy terhes vagyok, cigiztem. Nem sokat, fele annyit, mint szoktam, mert akkor már nem esett jól. pénteken teszteltem pozit, azóta nem szívtam. De a fogamzás óta eltelt két hét, míg nem tudtam..
Ugye egészséges lesz a pici?
Vigyázok magamra most már, mindenre kiterjedően.
Nagyon sokan a pozitív tesztnél teszik csak le, én is így voltam egyébként. Makkegészséges, azóta már 2,5 éves lányom van.
Nyilván az az ideális, ha nem cigizel már előtte sem, de így sem lesz semmi gond.
Természetesen az nem igaz, hogy "ha végig cigiznél se lenne semmi baja", örülök, hogy nálad alap, hogy ha gyermeket vársz, akkor lemondasz a dohányzásról.
Viszont aggódnod nem kell. A cigaretta jellemzően nem fejlődési rendellenességeket okoz, hanem rontja a lepény keringését és a magzat növekedésbeli visszamaradását eredményezi. Ez főként később érvényesül, nem a koraterhességben, mikor még a méhlepény sem alakult ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!