Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is para a helyzet? (lent)
Remélem nem foglak megbántani a válaszommal, nem áll szándékomban.
Szerintem az elején nagyon túlreagáltad. Ez csak egy ünnep, amire valószínűleg nem is ő emlékezett valóban. Nincs abban semmi, ha felköszönti. Még ha százszor tenné ezt viszonzás nélkül, akkor sem tekinthető nyomulásnak.
Az utóbbi része viszont eléggé kaotikus, de én még mindig tartom, hogy nem csal meg, csak idegesít, pont a kiakadásod miatt. Legalábbis nekem ez jön le.
Nem kell féltékenynek lenned. Ha a kapcsolat jó és egyébként szeretitek egymást, akkor minek lépne félre? Ha meg félrelép az ellen úgysem tehetsz semmit, mert ha akarja, úgyis megteszi. :) Kár idegesítened magadat rajta.
Egyáltalán nem tűnsz buta lánynak, ebből feltételezem, hogy a párod sem az. Ha megcsalna, vagy szándékában állna, akkor jóval elővigyázatosabb lenne.
Persze, talán nem jogos, hogy idegesít, de logikus :)
Ne felejtsd el, hogy ő egy idegen pasit küldött el a fenébe, akivel soha semmiféle érzelmi kötődése nem volt, itt viszont egy olyan lányról van szó, akivel voltak egymás iránt érzéseik és élményeik. Talán őt nem akarja megbántani.
Viszont teljesen igazad van abban, hogy túlzás volt szegény idegen próbálkozókat elküldeni a francba :D Biztosan elküldted volna őket te is, segítség nélkül. :)
" csak azért ír rá hogy engem bosszantson (ezt ő mondta)?"
Hát ez nem egy szerelmi gesztus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!