Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Abortusz előtt milyen teendők...

Abortusz előtt milyen teendők vannak?

Figyelt kérdés
Ahhoz, hogy valaki eljusson a beavatkozásig milyen vizsgálatokra, papírokra van szükség?
2010. jún. 6. 16:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Engem EKG-ra küldtek el (mivel altatásos a műtét, azt nézték, altatható vagyok-e) meg laborba vérkép+vizelet, illetve ultrahang.
2010. jún. 6. 21:00
 12/22 A kérdező kommentje:
24 vagyok. Még nem biztos, most akarok tesztet csinálni, csak érdekelt, hogy egyáltalán hogy működik ez a dolog. Ahogy látom akkor azért elég sok vizsgálat előzi meg a dolgot...ami nem feltétlenül rossz. Mindenesetre nekem nem lenne lehetőségem megtartani, pont ezért remélem nem is lesz szükség rá:(
2010. jún. 6. 21:45
 13/22 anonim ***** válasza:
30%
ha nem akarok gyereket védekezek, rendesen, nem csak próbálkozom
2010. jún. 6. 22:19
 14/22 A kérdező kommentje:
Sok helyen olvastam már akik ezt írták... ez igaz, persze. És meg is történt, de mindig ott az az 1%...
2010. jún. 6. 22:28
 15/22 anonim ***** válasza:
Remélem, hogy nem vagy terhes. szintén 24 vagyok, nekem is nemrég volt ab-om, lelkileg nagyon kikészíti az embert. amikor a műtétet intéztem, attól voltam holt ideg, hogy mi vár rám, a kórházban a kiszolgáltatottság érzésétől (bár mindenki rendes volt, a nővér meg az orvos is) így a műtét után meg a tudat fáj, hogy nincs baba. ezt nem lehet soha elfelejteni, pedig tudom, hogy ez volt nálam is a racionális döntés. úgyhogy jól gondold meg, mit csinálsz.
2010. jún. 6. 22:30
 16/22 anonim ***** válasza:

Na megcsináltad a tesztet?

De mivel elöbb kiírtad a kérdést mint teszteltél volna,ebből gondolom,hogy tudod te már,hogy terhes vagy.....

Mi lett az eredmény?

2010. jún. 7. 08:47
 17/22 anonim ***** válasza:
persze ott az egy százalék, de hogy a fenébe lehet hogy egyetlen felelősségteljes ismerősömmel sem történik meg, csak olyanoktól hallom akik később azért bevallják, hogy jaj elfelejtettem bevenni a gyógyszert, jaj az elején még nem volt gumi...
2010. jún. 7. 09:47
 18/22 A kérdező kommentje:

igen,meg. Negatív lett, de azért biztos ami biztos csinálok egy másik fajtát is, és elmegyek orvoshoz.

Nézd, az 1% nagyon kicsi, ezért nem fordult elő az ismerőseid körében. Nekem 4 ismerősöm szült így most babát hogy a rendszeres védekezés ellenére becsúszott. Ők megszülték...

2010. jún. 7. 17:27
 19/22 anonim ***** válasza:
7%

Hála az égnek...nagy kő esett le a szívemről,hogy nega lett a teszted.

Borzasztó lett vona,ha megint egy ártatlan kis emberi lény hal meg egy jó kis numera miatt.....

2010. jún. 8. 08:38
 20/22 anonim ***** válasza:
kicsi az egy százalék de neked négy ismerősöd szült így?:D szép kis banda
2010. jún. 8. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!