17 hetes vagyok, és még nem érzem a babám mozgását, kezdek aggódni. Gond ez?
Figyelt kérdés
2007. nov. 27. 18:12
1/7 anonim válasza:
Szia! Minden rendben van, én csak a 20. héten éreztem előszőr, pedig nem hájas a hasam:) Üdv
2/7 anonim válasza:
Szia.
Ne aggódj.Van aki csak a 20.vagy utánni héten érzi meg a mozgásokat.Gondolom,hogy elsö baba´dat va´rod.
Nekünk is elsö baba lessz,én már a 16.héten éreztem.
Ez alkat kérde´se is,meg hogy befelévan-e fordulva a baby.
Kellemes babava´ra´st.
32hetes kismama.
3/7 anonim válasza:
Ne igzulj, még bőven "időben" vagy.-)
Én is nagyon várom, pedig még csak 12 hetes vagyok.-)
4/7 anonim válasza:
Ne aggódj, nincs még késő. Lehet, hogy már érezted, csak nem tudtak, hogy ő az... Vannak lustább babák, akik később is csak kicsit mocorognak.
5/7 anonim válasza:
elso babanal sokan csak a 20.heten v utanna erzik meg,a tobbedszer terhes nok altban mar nehany hettel korabban is erzik,de ez normalis,turelem "bordatorest"terem nekem ezt mondtak es mero igaz h a vege fele mozogni alig tudtam.
6/7 anonim válasza:
en a 19. heten nagyon aggodtam mert meg nem ereztem. @). het elteltevel megmozdult 1 alkalommal erosen utana par napig semmi. En persze megint tiszta ideg voltam hogy mi baja lehet es par napra ra elkezdett gyengen es egyik naprol a masikra egyre erosodik es mostnar szinte minden oraban megbokdos egyszer.Ne aggodj lehet mar gyengen mozgott csak nem erezted vagy nem tudtad beazonositani. Vannak kismamak akik biztosan csak a 21.heten tudjak felismerni. Turelem es ne aggodj! Egy 21 hetes kismama
7/7 anonim válasza:
Szia!Én egy 16 hetes kismama vagyok és nem aggódom amiatt,hogy még nem éreztem a babát.A védőnő is azt mondja,hogy első babánál a 18-20-dik hét környékén érzi meg az anyuka.Ne aggódj!Grat. a babához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!