Feleségem 17 hetes terhes. Kb egy hete érzi a pici
mozgását. De most már egy napja csend van. Ez bajt
jelent? Mennyi mozdulatlanság után kezdjünk aggódni?
Figyelt kérdés
2009. jan. 27. 19:37
1/7 anonim válasza:
Ilyenkor még nem jelentkeznek be mindennap és még túl "új" a dolog, hogy pontosan tudja, hogy mi mozgás és mi nem. Lehet, hogy már máshogyan (nem olyan lepkeszerűen) mozog a kicsi és még nem tudatosult benne, hogy ez Ő. Ne aggódjatok! Feküdjön le egy kicsit, előtte egyen egy kis csokit, édességet és figyelje a jeleket.
2009. jan. 27. 19:41
2/7 anonim válasza:
Nem lehet mindig érezni a mozgást.Nekem még a 20-as hetekben is volt olyan,hogy nem éreztem egésznap.Feküdjön le és nézze a hsát,van,hogy én is csak láttam.A gyümölcs levek csodákra képesek,vagy édesség,emelkedik a vércukorszint és ez nagyon tetszik nekik.Ha titeket megnyugtat,menjetek ügyeletre.Biztos nincs semmi baj.Meleg front is van,belustulnak egy kicsit.
2009. jan. 27. 19:42
3/7 anonim válasza:
Nekem olyan is volt,h. 2-3 napig nem éreztem. Gondolom az is számít,h. mennyire elfoglalt az ember mert akkor nyilván nem tud odafigyelni.
Üdv
37 heteske
2009. jan. 27. 20:07
4/7 anonim válasza:
Én is 17 hetes voltam, amikor először egyszer-kétszer éreztem kis mocorgást és akkor tudtam, hogy ő az. De aztán semmi. Majd a 18. héttől már napi rendszerességgel jelentkezett. De hol egész nap nyomta, hol csak éppen bejelentkezett. :) Még korai lenne aggódni. Van aki csak a 22. hét után érzi a babáját. És addig meg semmit! Szval csak nyugi! :) Minden jót!
22 hetes kismami
2009. jan. 27. 20:35
5/7 anonim válasza:
Nem a gyermek mozdulatlan, hanem a feleséged nem érzi még az összes megnyilvánulását, mert a baba picike és jó sok helye van még a vízben. Ne aggódjatok! Ha egy héten kétszer jelentkezik, már oké.
2009. jan. 27. 20:58
6/7 anonim válasza:
Szia!
Én is 17 hetes vagyok, és a 15 héten éreztem először. Tegnapig volt 2-3 nap, mikor nem jelentkezett, tegnap meg egész nap rugdosott, és ma is jelentkezett már.
Szerintem ennyi válasz után, már nem aggódsz.
Vigyázz rájuk nagyon!
2009. jan. 28. 09:15
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam. Remélem mihamarabb jelentkezik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!