Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16,5 mm petezsák hány hetes...

16,5 mm petezsák hány hetes terhességnek felel meg?

Figyelt kérdés
Nem igazodok ki ezeken a mérőszámokon például ami a mamaneten is fenn van. Mit hogyan kell nézni?
2008. okt. 26. 17:31
 1/8 anonim ***** válasza:
36%

Szia. Ezen az oldalon nyomon követheted a méreteket.

[link]

Üdv

2008. okt. 26. 17:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem értem, akkor sem, mert nekem csak a petezsák méretét adták meg a babáét nem!
2008. okt. 26. 17:54
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
A CRL-t kell nézni. Így a 8. hétben vagy. :)
2008. okt. 26. 18:28
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Szia. 1 vsz. vagyok, és a baba szívhangját hallottad már? Mert ha igen, akkor nincs okod aggódni. Ahány orvos, annyi féle vizsgálat, rövidítés, szokások.
2008. okt. 26. 18:41
 5/8 A kérdező kommentje:
Csak ennyit írtak rá a papíromra, hogy 16,5 mm petezsák embriócsomó sejthető. :(
2008. okt. 26. 18:53
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
2008. okt. 26. 19:13
 7/8 anonim ***** válasza:
63%

A petezsák mérete nem ugyanaz, mint a CRL, ugyanis a CRL az már az embrió ülőmagasságát jelenti, a petezsák mérete pedig logikusan csak a petezsák mérete, amiben az embrió fejlődik. Amikor én voltam először uh-n, akkor volt a petezsák 13 mm, ez alapján 5 hetes 6 napos terhességet dobott ki a gép. Szerintem te ettől pár nappal vagy már idősebb. Milyen uh készülék volt? Hasi, vagy hüvelyi? Nekem hüvelyi volt, mert azzal fiatal terhességnél még pontosabb és már szívhang is volt. Ha legközelebb mész, akkor már neked is biztosan lesz és akkor már látni fogják az embriót és valóban CRL-t fognak mérni.

Gratula!

2008. okt. 26. 19:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem 5 hetes, 6 naposan 15mm volt a petezsák. Talán ez segít vmit. :)
2008. okt. 27. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!