Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan hogy annyira sovány...

Van olyan hogy annyira sovány egy nő hogy nem tudna megszülni egy gyereket de terhes? N.

Figyelt kérdés
És ha igen kb az milyen testalkat?
2018. jan. 19. 20:42
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, most visszanézve rájöttem, hogy talán nem fogalmaztam meg a válaszom elég pontosan, tehát az alkati meg az étkezés miatti soványság két külön dolog ebből a szempontból. Aki alkatilag nagyon vékony, annak általábana csípője is jó keskeny, miközben a tápláltsági állapota megfelelő, ő ki tudja hordani a gyereket, de nagyobb esélye van arra, hogy nem fér ki, ezért császározzák. Aki étkezés miatt sovány, annak lehet, hogy a csípője megfelelő szélességű, nála inkább a terhesség rendes kihordása a baba fejlődése a kérdéses, amennyiben nem változtat az étkezésén.
2018. febr. 1. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!