Woodlandsk kérdése:
15 hetes terhes vagyok és Angliában szeretném megszülni a babát. Úgy hallottam, hogy ott elég sokat fizetnek GYES-re. Mennyit kb?
Figyelt kérdés
Hogy ez hogy megy pontosan és ebből mennyi igaz? Kell-e állandó lakcím, munkaviszony szülés előtt vagy egyáltalán kint kell-e élni előtte?2011. jún. 19. 23:09
1/14 anonim válasza:
természetesen ott kell élni,dolgozni előtte.
Csak úgy nem fizenek semmit
2/14 anonim válasza:
Ott kell lakni és dolgozni. Mit hittél, hogy kimész, és a semmire kapod havonta az x összeget?
3/14 anonim válasza:
Ja! Csak kimész, ott szülsz, aztán várnád a pénzt? Ez számomra durva, ne haragudj! Ide is hiába jön bárki szülni, nem fog csak úgy kapni juttatást! Ja!És mivel nincs kint biztosításod, még az ottani szülés nem kevés összegét is fizethetnéd!
4/14 anonim válasza:
Az részesülhet a kinti javakból, aki belead valamit a közösbe. Tehát adózik, ergo dolgoznia kell. Semmi sincs ingyen.
5/14 anonim válasza:
SZüljünk gyereket pénzért! Elkeserítő
6/14 anonim válasza:
Már bocsi, de egyikőtök sem válaszolt a kérdésre... Nem írt pontos körülményeket a kérdező, de mégis 5-6an már kiosztották. Honnan tudjátok, hogy nem kint él? Mért kell ilyen ellenségesnek lenni egyből?
7/14 anonim válasza:
szerintem kb hatan írták le,hogy ott kell élni,dolgozni,adózni.
8/14 anonim válasza:
ez a hivatalos kormanyzati ismertetes arrol, hogy ki es mennyit kaphat (angolul, remelem erteni fogod):
Kell munkahely es legalabb 26 heti adobefizetes.
9/14 anonim válasza:
Igen tobb a GYES mint M.o.-n de ugyanugy 26het folyamatos(ugyanannal a munkaltatonal) munkaviszony kell hozza.Ha most keszulsz kimenni senki nem fog felvenni terhesen.
Ha nincs NI/lakcim/munkahely akkor ki se menj mert semmit de semmit nem kapsz.
Ugyanugy tamogatasoknal is kell nemi kint toltott ido.Pl van olyan kerdes az egyik jelentkezesi lapon h "Az elmult 3 honapban jottel-e?"Egyik ismerosom igen es egy petakot nem kaptak.
Egyebkent sem fair az adofizetok penzebol elni.Nem bantasnak irtam.
10/14 anonim válasza:
Arrol nem beszelve,,hogy csak kilenc honap a gyes kint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!