33 hetes terhes vagyok és félek,hogy a mensiszerű görcsök és keményedések miatt hamarabb fogok megszülni. Ha jóslófájásaim vannak, akkor pár hét és megszülők?
Figyelt kérdés
2008. okt. 10. 21:30
1/7 anonim válasza:
Szi, ez nem biztos! Van kinek már a 30.héttől vannak jóslófájásai. Enyhébb mensi szerű görcs belefér, de azért beszélj róla a dokiddal! Egyébként meg pihenj többet és szedj magnéziumot - nekem ezt tanácsolta a doki. (nekem is hasonló tüneteim vannak 32hetesen)
2/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem kedden voltak jósló fájásaim és szombaton szültem. Pont aznap léptem a 37. hétbe.
3/7 anonim válasza:
Nekem a 32 héttől volt és 41 hétre szültem.
4/7 anonim válasza:
Szia.Nekem a 30.dik héttől vannak jóslófájásaim ...Ez még nem jelenti azt,hogy hamarabb fogsz szülni .
Minden jót 37hetes kismama
5/7 anonim válasza:
Nekem is 30 hettol vannak,hol gyengebben hol erosebben.A vedonom szerint szamitsak arra hogy 2-3 hettel elobb szulhetek.34 hetes kismama
6/7 anonim válasza:
Ez nem biztos. Többnyire a 32. hét környékén kezdődnek a jóslófájások, ettől függetlenül akár még túlhordás is lehet belőle. Ennek a lényege az, hogy a méh gyakorol a szülésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!