Van olyan hogy annyira sovány egy nő hogy nem tudna megszülni egy gyereket de terhes? N.
Figyelt kérdés
És ha igen kb az milyen testalkat?2018. jan. 19. 20:42
2/21 anonim válasza:
Az h sovány, nem függ azzal össze h a baba kifér e. Ha meg uh alapján nem fér ki (téraránytalanság áll fenn) program császár lesz a szülés.
3/21 A kérdező kommentje:
*kb hány kg és cm?
2018. jan. 19. 20:47
4/21 anonim válasza:
Nem ettől függ!
Én 38 kgval lettem terhes. 48kg voltam mikor szültem (természeres úton) 154 cm vagyok.
5/21 anonim válasza:
Én 155centivel és 50 kilóval szültem. Nem ettől függ, sokkal inkább a csontozattol (medence)
6/21 A kérdező kommentje:
És nem is lehet semmi bajom nekem sem ha így lennék terhes?
2018. jan. 19. 20:52
7/21 anonim válasza:
Nem. De ezzel az értelmi szinttel még ráer szaporodni 😣
9/21 A kérdező kommentje:
Amugy a ferjem mondta viccből h "ki sem fér a baba". Én meg azota ezen gondolkodom.
2018. jan. 19. 21:50
10/21 anonim válasza:
Barátnőm 180 cm, 50 kg-vel lett terhes ikrekkel. Darabja (!) 4 kiló volt, természetes úton megszülte őket 1 éve. Igaz, a 29.héttől nagyjából megmozdulni se tudott, de nem számított ez se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!