Hogyan győzhetném le a bűntudatomat? Örökre törést okoz vajon ez a fiunk életében?
Nem is fog rá emlékezni... Vagyis nem biztos... Én arra sem emlékszem, hogy anyu várja tesómat... Az első emlékem, erről hogy otthon van és kukija van ;) és higy az mi..költöztünknis arra sem emlékszem...
Hidd el neked rosszabb, a gyerek oedig átérzi a lelki állapotos (mindjét gyerek!!!!)
Örülj azoknak a pilllanatoknak amikor veled van
Emiatt ne legyen buntudatod,jelen helyzetben ez az egyetlen jarhato ut. Meg pici,nem hiszem,hogy emlekezne ra a kesobbiekben. Azt se mond,hogy nem te neveled! Azert mert par honapra ilyen helyzetbe keruletek attol meg te neveled! Jelenleg pedig a kisteso erdekeben az egesz csalad igazan ugyesen birkozik meg a helyzettel :) a legjobb dolog,amit adhatsz a gyermekednek a szeretet es torodes utan egy testver,akire egesz eleteben szamithat! Hidd el hamar tulteszi majd magat a dolgon es a lenyeg,hogy ez ido alatt is szeretettel gondoskodik rola mindenki.
Fel a fejjel,kitartast es rengeteg oromot a pottomokkel!
Köszönöm a válaszokat!
Tudom, hogy ez a legjobb a kistesóknak, mert nem is egy lesz ráadásul. Fiunk nagyon várja őket, bár azt nem mondjuk neki, hogy miattuk vagyok bent, hanem mert anyu rosszul érzi magát. Próbáltuk felkészíteni, tudta előre, hogy ez lesz, visszaszámolunk, az orvossal akart beszelni, ezt is összehoztuk neki.
De mindenki azt kérdezgeti, hogy még hétvégére se megyek haza? Miért nem beszélem rá az orvost, hogy engedjen el, amikor igazából jól vagyok, csak elővigyázatosság az egész. Én mennék, ha lehetne, de hallani sem akar róla az orvos. És azt érezteti a szuk családon kívül mindenki velem, hogy szörnyű anya vagyok.
Köszönöm a válaszokat. Jól esik, hogy idegenek megértik a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!