Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetes kismama vagyok....

28 hetes kismama vagyok. Nagyon fáj a fogam, de rettegek a fogorvostól. Hogy győzhetném le a félelmet?

Figyelt kérdés
Próbáltam arra gondolni, hogy a szülés ezerszer rosszabb lesz, erre rámjött a sírógörcs :(
2008. aug. 26. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél erőt magadon. Nem kell félni a dokitól. Voltál már fogorvosnál máskor is, vagy nem? Megnézi, hogy mi a probléma és segít. Utána mosolyogni fogsz, hogy kár volt félni előtte. Meg valószínűleg fogja javasolni, hogy szedj kalciumot.
2008. aug. 26. 21:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Írd be légyszi az itteni keresőbe, hogy "fogorvos altatásban". Kijön egy kérdés, én az első választ én írtam. Olvasd el. És bátorság!
2008. aug. 26. 21:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Sajnos azért rettegsz, mert még nem találtál jó szakembert!

Én találtam, Székesfehérvárott, oda úgy megyek, hogy ha már picit fájdogál, lépek is, nevetve ülök a székbe, és úgy is távozom, SEMMIT nem érzek, nyugtató zene megy, és számítógépen gyönyörű tájképek. Én egyenesen kiphenem magam ott. Pedig volt már elhalt fogam is, amit 4szer gyökérkezelt a doki, és ezermillió tömésem is, kicseréltettem a régieket...

www.hnh.hu

2008. aug. 26. 21:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Egyetértek az előző válaszolóval, nagyon sok múlik a fogorvoson! Jó néhány próbálkozás után én is most találtam valakit akinek anélkül ülök a székébe hogy rettegnék. Mindent elmond, hogy mit fog csinálni, és mivel elmondtam neki hogy félek és rosszul tűröm a fájdalmat, olyan szinten elérzéstelenített hogy a fél fejem lezsibbadt, de mosolyogva jöttem el, és legközelebb már nem volt bennem félsz. Ez egy Bp-i orvos, magándoki, nem olcsó, de megéri. Ha érdekel szólj.
2008. aug. 26. 21:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én mindig is féltem a fogászattól az inekció miatt. A fogorvosnak mond meg, hogy terhes vagy, mert ilyenkor az érzéstelenítőt még óvatosabban adja be. Nekem a terhesség alatt tömött és húzott is, és mindig adott érzéstelenítőt úgy, hogy előtte bekente az inyemet valami eperízű zsibbasztó géllel és csak utánna adta be lassan a szurit. (Én maszek orvossnál voltam.) Üdv.: 24. hetes kismama
2008. aug. 27. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!