Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes kismama vagyok,...

7 hetes kismama vagyok, Nagyon rosszak a fogaim, attól függetlenül lehet egészséges babám? A fogorvostól rettegek!

Figyelt kérdés
2008. okt. 31. 11:06
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Persze, hogy lehet! :) Egyél sok olyna ételt, ami calciumban gazdag! De amúgy a babád állapota független a fogaidtól, nekem a körmöm ment iszonyatosna tönkre az első terhességem alatt, de a kislányom teljesen egészségesen született! :)
2008. okt. 31. 11:16
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!!
2008. okt. 31. 11:18
 3/6 anonim ***** válasza:
55%

Egyetértek, persze, hogy egészséges a babád!De én a helyedben rendbe rakatnám őket. Én még a terhesség előtt rászántam magam (nálam jobban senki se félt a fogorvostól:-).Tényleg kemény szenvedés volt, de tök jó érzés volt, amikor készen lettek a szép, egészséges fogaim. Szóval bátorság, ki lehet bírni:)

Boldog babavárást kívánok Neked!!!

2008. okt. 31. 11:27
 4/6 anonim ***** válasza:
74%
Nem akarlak ijesztgetni, isten ments!! De ha annyira rosszak a fogaid, és ne adj isten még gócpont is egyik-másik, az bizony veszély lehet a babára. Akár vetélést is okozhat. Szerintem 'szívd fel' magad és menj el egy fogdokihoz.
2008. okt. 31. 12:05
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
Persze, hogy lehet! Viszont a terhesség során még gyorsabban fognak romlani a fogaid, így mindenképp keress fel fogorvost! Sőt, a kiskönyv miatt egyszer amúgy is fel kell keresned majd.
2008. okt. 31. 12:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Minél hamarabb mész, annál több esély van, hogy megmaradnak a saját fogaid. Kezd el a kezelést! Keress jó orvost (ha teheted)! Én is rettegtem először, mert rossz tapasztalataim voltak. Aztán rátaláltam egy olyan orvosra, akihez örömmel megyek. És most már azokat is megcsináltatom, amik még bírnák az ezer éves töméssel, ha fáj, ha nem.

A végét várom mr, hogy milyen jó érzés lesz, amikor mindegyik egészséges és szép. :)

Ha Fejér megyei vagy, tudom ajánlani az enyémet! Ő mindegyiket ideget elérzésteleníti, nem érzel SEMMIT! Szemben az sztk-s tapasztalataimmal, ahol körbelődözik a fogamat, de olyan, mintha nem is kaptam volna érzéstelenítőt...

2008. okt. 31. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!