7 hetes kismama vagyok, Nagyon rosszak a fogaim, attól függetlenül lehet egészséges babám? A fogorvostól rettegek!
Egyetértek, persze, hogy egészséges a babád!De én a helyedben rendbe rakatnám őket. Én még a terhesség előtt rászántam magam (nálam jobban senki se félt a fogorvostól:-).Tényleg kemény szenvedés volt, de tök jó érzés volt, amikor készen lettek a szép, egészséges fogaim. Szóval bátorság, ki lehet bírni:)
Boldog babavárást kívánok Neked!!!
Minél hamarabb mész, annál több esély van, hogy megmaradnak a saját fogaid. Kezd el a kezelést! Keress jó orvost (ha teheted)! Én is rettegtem először, mert rossz tapasztalataim voltak. Aztán rátaláltam egy olyan orvosra, akihez örömmel megyek. És most már azokat is megcsináltatom, amik még bírnák az ezer éves töméssel, ha fáj, ha nem.
A végét várom mr, hogy milyen jó érzés lesz, amikor mindegyik egészséges és szép. :)
Ha Fejér megyei vagy, tudom ajánlani az enyémet! Ő mindegyiket ideget elérzésteleníti, nem érzel SEMMIT! Szemben az sztk-s tapasztalataimmal, ahol körbelődözik a fogamat, de olyan, mintha nem is kaptam volna érzéstelenítőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!