Van itt olyan kismama akinek a babaájánál 3fölötti tarkóredőt mértek és egészséges babája született? Mivel magyarázták az orvosok?
Milyen vizsgálatokra vállalkoztál?Milyen volt a terhesség?
Várok mindent erről!
Köszi előre is mindenkinek aki válaszol.
Sajnos sikerstoryt nem tudok írni, de hárman is voltak az ismeretségi körömben az elmúlt években, 2-nek 3 feletti, egynek csak 3 közeli eredménye volt. De nem végződtek jól :,(
Drukk, hogy minden rendben legyen nálad!!!! Többször is lemérték, több géppel, hogy nem csak mérési pontatlanság-e?
hát ez nem volt a legkedvesebb válasz.. szerintem mindenképp az a fontos hogy hanyadik hétben vagy, ennek ugye az előzménye az az hogy pontos utolsó menses napot adj meg és akkor tuti a hét .... ezt azért állítom ilyen biztosra mert ez számít hogy a baba pontosan a 12. hétben legyen genetikailag nézve és akkor biztos hogy nem számít úgy ez az adat ha már utána vagy ennek a hétnek akkor egyértelmű hogy már több a méret is
19 hetes anyuka
Első válaszoló:
direkt azt kérdeztem,hogy van-e itt olyan akinek magas volt az érték mégis egészséges babája született...
köszi olvasok elég sok rossz dolgot erről és köszi hogy megerősítettél benne!
Második válaszoló:
Május 7-e volt az utolsó mensi első napja,direkt úgy kértem az időpontot,hogy az én számításom szerint legyek 12+0.Elvileg az orvosok már 13 hetesnek mondtak.3,7 volt a nyaki redő!
Rá két hétre pontosan a 14+0 napon voltam újra amikor a nyaki redő vissza ugrott 1,7-re!Doki szerint ezért fontos a 12 héten nézni.
Augusztus 31-én megyen amniora és kb 3 hét az eredményig a várakozás!
Ezért esne jól (első válaszoló szavával élve) sikersztorikat olvasni!
Várom a válaszokat!
20.28 köszi a válaszod,írd meg légyszi,természetesen érdekel!
20.31 pont ilyen válasazokra van szükségem!
Köszönöm szépen,hogy ilyen részletesen leírtad a történetet.
Nálam pl vérvétel a 12 héten nem is volt,mondván úgysem mutatna pontos eredményt,ha a nyaki redő vastagabb,egyébként 3 orvos is megnézett aznap,tehát el biztosan nem nézték 3-an!!!
Pontosan az van nálunk is amit írtál,hogy hiába volt 2 hétre rá a nyaki redő értékem jó,nem merik biztosra mondani hogy nincs baj,főleg hogy a vért sem vették le.
É is úgy tervezem,hogy kb egy hétig szigorú pihenés,feküdni fogok sokat,anyukám seít majd mert van egy 16 ónapos fiam,akit azért néha fel kell emelni....+ házimunka,de az meg nem csak nálam elforduló tényező.
Te 3 hétig feküdtél?Nem emeltél?Nem hajoltál ?Hogyan nézett k az a 3 hét?Ha leírnád,megköszönném!
De köszi az eddigit is!
Barátnőmnél 5-ös volt a tarkóredő, megcsinálták az amniocentézist kiderült, minden rendben. Másodiknál vízfejűséget állapítottak meg, ez is falsnak bizonyult. Azóta megszületett a 3. szintén makk egészséges gyermeke is!
Fel a fejjel!
Szia!
Én nem tudok sztorikat írni neked, de nagyon veled éreztem, ahogy olvastam a kérdésedet! Csak nagyon nagy kitartást, erőt, pozitív hozzáállást szeretnék neked kívánni, és éteren keresztül küldök én is neked pozitív energiát :)) Minden rendben lesz, gondolj erre!! Csak és kizárólag pozitívan szabad hozzáállni! :) Majd jelentkezz a jó hírrel!:)
Kitartás!
36 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!