Van itt olyan kismama akinek a babaájánál 3fölötti tarkóredőt mértek és egészséges babája született? Mivel magyarázták az orvosok?
Milyen vizsgálatokra vállalkoztál?Milyen volt a terhesség?
Várok mindent erről!
Köszi előre is mindenkinek aki válaszol.
Sajnálom ami veled történt,de annak örülök,hogy minden oké volt a másodiknál.
Köszönöm a sorokat amiket írtál!
Nincs más csak várni-várni-várni!
Egyenlőre még nem tudom hogy fogom bírni,hogy 3 hétig semmit ne csináljak...de majd megerőltetem magam!
Mert ezek szerint tényleg illene azt a 3 hetet tényleg komolyan venni!
Sziasztok,a 3 hét várakozásból a holnapi napon telik le 2 hét.
Ma próbáltam hívni a kórázat,de a 43. próbálkozás után feladtam.
Nagyon nehéz a várakozás!
Remélem péntekig kiküldik azt a fránya levelet és akkor megírhatom,hogy minden oké...
annak aki figyeli a kérdést.
Azt el is felejtetem megírni,hogy az afp eredményem már megött,az 0,82 volt.Normális értéknek számít!Már csak a genetikai eredményt várjuk!
Szorítsatok!
Szorítok:)
De szerintem sincs gond, mert a rendellenesen fejlődő sejtek már a tenyésztés korai szakaszában is adnak egyértelmű eredményt. Mindenesetre nagyon megy a drukk:)
Sziasztok!
Először is köszönöm mindenkinek aki szorított és gondolt rám!
Mint utólag megtudtam,a tenyésztési idő 2 hét,tehát rossz eredménynél sem tudnak 1 hét elteltével értesíteni!
Azt tudni kell,hogy anyukám is egészségügyis és ma végre megtudta a tenyésztést végző genetikustól,hogy SEMMI BAJ ÉS MINDEN RENDBEN:):):):):):):)
Tegnap még a kórház sem tudta megmondani,hogy mi lett az eredmény,ugyanis ők is velem szinte egyszerre kapják meg az eredményt!
A genetika postáz egyet nekem egyet a kórháznak...
A LÉNYEG,HOGY MINDEN RENDBEN ÉS MEGNYUGODTAM.
köszönöm nektek,hogy próbáltatok a nehéz időszakban lelket önteni belém!!!
Sziasztok!
Gabi
Tiszta szívemből örülök, minden jót!
Adri :-)
Hurráááá:DDD
Gratula, és boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!