Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Üdv.9 hetes vagyok de már...

Üdv.9 hetes vagyok de már most félek a szüléstől. Hogy győzhetném le a félelmemet?

Figyelt kérdés
Udv. 22 éves vagyok mindog is féltem a fájdalomtól, vérvételen volt hogy elájultam. Amikor a suliba kötelező oltás volt is mindig összeestem már tudták a tanárok nekem kellett előre állni. Ettől a dologtol pedig egyenesen rettegek. Csak az vigasztal hogy minden nő végigcsinálja valahogyan. Hogyan űzhetném el a félelmemet?
2015. jún. 5. 15:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Hat,ha magadtol,felnott fejjel nem tudsz atjutni ezen, akkor vagy eltelik az ido es egyszer csak atesel rajta, vagy meg raersz es elmesz egy pszichologushoz, hogy segitsen felkeszulni ra.. nekem is volt ilyen felelmem, nem a szules miatt. Kellett 10 ev, es ujra probaltam, megertem ra..
2015. jún. 5. 15:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Fordulj szakemberhez, nagyon sokat tud segíteni. Budapesten őket ajánlom: perinatus.hu

De vidéken is vannak nagyon jó pszichológusok és facebook-on is felkészítő csoportok, ahol tanácsot adnak, kihez fordulhatsz. Ne törődj bele, hogy rettegsz, tegyél ellene! Más lesz a szülésed minősége, ha dolgozol érte, hogy szép legyen!

2015. jún. 5. 18:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Gyönyörű dolog szülni, és egyáltalán nem mindenkinek fáj.
2015. jún. 5. 18:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Fájni fáj, az tény. Szépíteni felesleges. DE! Ráérsz még ezen izgulni. Én is parás vagyok és terhességem alatt többször eszembe jutott, hogy mi hogy lesz, hogy fogom kibírni stb. A terhesség alatt próbáltam nem foglalkozni vele a későbbiekben élveztem hogy nő a pocakom, mozog a babám odabent. Ha már odajutsz a szülés napjához hidd el nem lesz időd félni, sodródsz az árral, ez a fájdalom nem tart örökké, viszont az eredménye néhány óra alatt ott lesz a karjaidban és ezért megéri kibírni! Mindig csak a babára gondolj! :)
2015. jún. 6. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!