Hogyan győzhetném le a szégyenlőségem az orvos elött?
Nagyon szégyenlős voltam mindig is. A párommal 6 éve vagyunk együtt, de még ő sem láthat meztelenül.
4.-én megyek terhesgondozásra, és már ha csak rá gondolok, görcsbe van a gyomrom. Mindig hosszú felsőbe megyek, de így is annyira kínos.
Ti hogy csináljátok?
Jézusom! Már bocs, de ez nekem tök durva, hogy még a férjed se látott meztelenül... Szerintem vele kéne kezdened! :) De most komolyan! Ha előtte le mersz meztelenedni, és meg tudod neki mutatni magad, akkor ez egy akkora lépés lesz, hogy utána már nem fog érdekelni, hogy bugyi nélkül legyél a dokinál. Ő amúgy sem a párod, csak egy orvos, aki ha nem is eszközként tekint rád, vagy tárgyként, de hidd el annyi cifrát látott már, hogy azt te el se tudod képzelni!
A másik meg, hogy ne gondolj arra, hogy látni fog félpucéran a doki, inkább arra gondolj, hogy ennek mind célja van, méghozzá, hogy a babádról minél több mindent megtudjatok, hogy minden rendben van-e. Nem téged fog nézni, hanem a bubut, és ahhoz meg nem kell szégyenlősnek lenned. :)
Szép babavárást, boldog meztelenkedést! :D
40+5 hkm
Most komolyan csak sötétben szexeltek?Fantasztikus lehet a szexuális életetek...
A dokit pont nem érdeked ő a babádra kíváncsi és a méhszájadra.
Éppen egy fertőzéssel küzdök amire a doki krémet írt fel.Applikátorral kell a hüvelybe felnyomni a krémet.Mivel nekem már nagy pocakom van és ezt fekve kell csinálni már nem érem el és a férjem csinálja meg nekem világosban h lássa mit csinál.
Csak az elején kell vetkőzni, de van olyan doki aki már ekkor hasi uh-t csinál. A babáért ki lehet bírni.
Nem akarlak megijeszteni, de szüléskor alulról tök pucér leszel és minimum ketten fognak ott matatni, majd amikor megszületik a baba, fel kell húznod a nyakadig a hálóinget, hogy a mellkasodra tehessék. Azaz totál pucér leszel. Eközben meg összevarnak, ha szükséges. Erre jobb, ha felkészülsz lelkileg.
Úgy gondolj rá,hogy neki csak egy "munkaeszköz"vagy,bele kell rázódj,mert még párszor fog vizsgálni..a másik meg valóban a szülés...Mi már azon röhögtünk a végén a férjemmel,hogy van-e még valaki a kórházban,aki nem nézett meg alulról,annyian vizsgáltak(ja,és fogadott doki mellett).
Szóval ehhez hozzá kell szokni,és a baba miatt megéri,nem?
szoknya, combfix vagy magas szaru zokni es maris konnyebb...
azt megkerdezhetem, hogy mi az az erzes esetleg.meggyozodes,ami miatt az altalad valasztott ferfi elott sem vetkozol le?
Fogalmam nincs:) Ő az első férfi az életemben, 6 éve vagyunk együtt. De még nem látta a berendezést:D
Nem tudom neked ezt megmondani:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!