Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fogadott orvos vagy magánklinika?

Fogadott orvos vagy magánklinika?

Figyelt kérdés
Melyiket választanátok?
2012. nov. 25. 22:47
 1/8 anonim ***** válasza:

magánklinika,egyértelmű ha megteheted!

Ha fogadott dokid van, attól még lehet pont nem ér be a szülésre.

De ami miatt jobb a magán klinika, hogy ott szülés után is jó körülmények között vagy és figyelnek rád.

Ha csak dokinak fizetsz,attól még nem kapsz jobb ellátást a kórházi napok alatt.

2012. nov. 25. 22:52
 2/8 A kérdező kommentje:

Kedvelem a régi orvosomat,de kiderült,hogy 150 e ft nála egy szülés+a szülésznő,akivel dolgozik 50 e ft-ot kér...

10 e ft körül van egy éjszaka alapítványi szobában,így lassan egy magánklinika áránál tartok...

Nem vagyok eleresztve anyagilag,de erre gyűjtöttünk,így per pillanat ki tudnánk fizetni.

Van itt olyan,aki magánklinikán szült?Érdemes áldozni erre?

2012. nov. 25. 22:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha megvan rá a pénz akkor magán.
2012. nov. 25. 22:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok, sógornőm a Róbert Károlyban szült.

Teljes mértékben meg volt elégedve a dokijával,tulajdonképpen mindennel.

Mikor voltunk bent látogatóban pont ez fogalmazódott meg bennem amit írsz...ha egy anyuka fizet egy dokinak plusz szülésznőnek,plusz még egyéb kiadások akkor már mehetne magán klinikára...és szerintem nagyon megéri!Jóformán nem volt látogatási idő,apuka akár este 10ig is bent lehetett(igyekeztek 1 szobába 1 anyukát tenni pont azért, hogy fogadhassanak látogatót),foghattam az ölemben a 2 napos unokaöcsémet, a nővérek,csecsemősök irtó kedvesek voltak.Szülök fürdethették a picit ja és a környezet sem olyan mint egy állami kórházban...

Szóval én azt mondom, ha ennyit szánsz rá,akkor mindenképpen nézz szét a magánklinikák között mert megéri.

2012. nov. 25. 23:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha a pénz nem számít, van bőven, akkor magánklinika, ha nem úsztok a pénzben, akkor én inkább nem költeném el.

Keresnék egy olcsóbb, jó dokit, azért a 150 irreális, én a Szent Imrében szültem, és simán jó volt a dokinak 80 e ft.

Egyedül voltam egy szobában, és szerintem az a két nap nem ér meg annyit, hogy ennyit kifizess.

Ez csak egy szülés...

Engem szülés után 2 hónappal műtöttek a SOTÉN, voltunk vagy hatan egy szobában, nem volt luxus, de mindennel nagyon elégedett voltam.

Szültem két gyereket, de én csak akkor költenék egy szülésre több százezret, ha milliók lennének a bankba, azon kívül meg saját kertes ház, autók, stb....

inkább eltenném a gyereknek a bankba, és megkapja ha 18 éves lesz. Vagy eltenném a 3. gyeses évre, amikor már csak 25 ezret kapsz, ha otthon vagy, és nem kell visszamenned dolgozni a különbözetből. Ezzel a gyereknek sokkal jobb lenne, mint a több százezres szülés.

De persze, ez csak pénz kérdés.

2012. nov. 26. 06:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Mindkettő drága, de magánklinikán legalább kapsz érte számlát, szerződést, és tuti nem hagynak cserben. A fogadott doki is jó dolog, csak épp lehet, hogy nyaralni megy, nem egyet láttunk már itt gyk-n is, meg baráti körben is. Mi is magánklinikára gyűjtünk, ha már drága, érje is meg!
2012. nov. 26. 08:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Szülés 1

ügyeletes orvos + ügyeletes szülésznő

250.000 Ft

-az újszülött ellátását

-napi négyszeri étkezést (a la carte ebéddel)

-az anya és az újszülött ápolását 4 napig

-elhelyezést 2 ágyas* szobában 4 napig

-*A szobákhoz tartozó fürdőszoba a folyosón

Szülés 2

ügyeletes orvos + választott szülésznő

300.000 Ft

Szülés 3

választott klinikai orvos + ügyeletes szülésznő

330.000 Ft

Szülés 4

választott klinikai orvos + választott szülésznő

380.000 Ft

Szülés 5

az ön magánorvosa + ügyeletes szülésznő

250.000 Ft

az ön magánorvosa közreműködői díját

Szülés 6

az ön magánorvosa + választott szülésznő

300.000 Ft

az ön magánorvosa közreműködői díját

Anti-D Injekció

15.000 Ft

Szülési érzéstelenítés (spinál, eda, narkózis)

50 000 Ft

Hotelszolgáltatás

1 ágyas fürdőszobás családi szobában

22 000 Ft/nap

2 ágyas fürdőszobás szobában

12 000 Ft/nap

Kórházi ápolás napidíja

A szülés ára tartalmazza a szülést követő 4 nap ápolási szolgáltatását. Az 5. naptól kezdve az ápolási költség

15 000 Ft/nap

Nem magyar anyanyelvű betegek további költsége

100 000 Ft

én nem adnék 300-400 ezret a szülésért, nem ér ennyit az egész, persze, ha több 10 millóm lenne, még oké, de hogy erre gyűjtsek, áh, kizárt. inkább másra költeném.:)

2012. nov. 26. 09:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Én mindkétszer saját dokinál szültem, nem bántam meg, de mindig azt mondom, hogy akármennyit fizetsz szülni csak te szülöd meg a babát, és nem a dokinak fog fájni hanem neked.

Ha nagyon sok millióm lenne, és már nem tudnám hova tenni a pénzem akkor ok, de, hogy erre gyűjtsek azt már nem. Tedd be a bankba aztán ha nagyobb lesz a baba elmentek nyaralni.

Én Sz.helyen szültem, teljesen elégedett voltam mindennel, nem mennék magánklinikára.

Könnyű szülést!

2012. nov. 26. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!