Hogyan győzhetném le a szégyenlőségem az orvos elött?
Figyelt kérdés
Nagyon szégyenlős voltam mindig is. A párommal 6 éve vagyunk együtt, de még ő sem láthat meztelenül.
4.-én megyek terhesgondozásra, és már ha csak rá gondolok, görcsbe van a gyomrom. Mindig hosszú felsőbe megyek, de így is annyira kínos.
Ti hogy csináljátok?
2012. nov. 28. 17:24
11/13 anonim válasza:
Bocsi,de ezt nem mondod komolyan????
6év alatt egyszer sem látott odalenn?húúh,ez nekem nagyon fura..
Szerintem ezzel már lehet,hogy egy pszichológussal kéne beszélned,ha változtatni akarsz a helyzeten,mert az oké,h a doki előtt szégyenlős vagy,mert egy ismeretlen,de a férjeddel hat éve vagytok együtt,és egyszer sem látott meztelenül,az szerintem nem teljesen okés...
12/13 A kérdező kommentje:
Olyan ciki lenne ezt valakinek szemtől szembe elmondani:) Nekem a nemi élet mindig tabu volt, soha nem beszéltem róla. Az, hogy itt név és arc nélkül kitálaltam az egy dolog:)
2012. nov. 29. 14:37
13/13 anonim válasza:
gondolj bele abba,h ezt a mintát akarod-e a gyermeketeknek is tovább adni,ill.,hogy jó e neked,nektek ez a helyzet..Ha igen,nincs kérdés,semmin ne valtoztassatok,a terhességet ki kell bírni ilyen szempontból és vége..De ha te/ti sem erzitek teljesen jónak a dolgot akkor gondolkodj el a pszichologuson..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!