A párom félti a babát, ezért nem akar sexelni, mivel győzhetném meg, hogy megnyugodjon?
Szia! Sajnos az én férjem is ilyen. Meggyőződése,hogy baja lesz a picinek. Sajnos semmit nem tudsz tenni. Hiába mondtam el én is százszor,mutattam neki különböző cikkekekt,igy sem.:)
Vannak ilyen férfiak.
Üdv:
31 hetes kismama
Olvasson a neten cikkeket, egyértelműen azt mondja mindegyik, hogy ami a mamának jó, az a babának is.
Fájdalmat egyáltalán nem okoz, ő védve van a burokban a vízben:-)
A sperma max a szülést indíthatja be a terhesség utolsó heteiben, de az sem baj-akkor már.
Próbáld azt mondani neki, hogy a babának rosszabb, ha sóvárogsz a gyengédség után, de nem kapod meg.
Szia.
Szerintem nem fog sikerülni meggyözni.Az én férje detto volt.A 6.hónaptól semmi,egészen a szülés utánni 5.hétig.Nem legetett öt meggyözni.Nem is az volt a baja,hanem,hogy nem vagyunk egyedül."van ott valaki".
Ezt meg kell értened.Tudom,hogy nehéz lessz,de elfog szaladni az idö.
15 hetes kislány anyukája.
Én egyáltalán nem érteném meg,sőt vérig sértődnék,
szerencsére a Kedvesem nem ilyen.
A baba a Te testedben van,Te vagy az anyukája,hát,hogy akarhátnál rosszat neki?
Nekem ne mondja,hogy ő jobban aggódik a babóért mint Te.
A szextől semmi baja nem lehet a babának hiszen így lett Ő is.
34 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!