Ha nem találom a baba szívhangját Angelsounds-zal, akkor szünetet tartva megpróbálkozhatok vele többször is egy nap?
Mielőtt bárki olyan válaszokat írna, hogy ez hülyeség, meg minek... stb. Leszögezném, hogy egy 20. hetes vetélés, és most egy nagy vérzés után vagyok; egy, az elejétől fogva problémás terhességgel...
Sajnos nem mindig találom meg első próbálkozásra, tegnap 5x rugaszkodtam neki, mire sikerült. Egyszerre csak 3-4 percig használom, utána szünetet tartok.
Ha valaki hasonló kétségek között tengődne a jövőben, és rátalálna a kérdésemre:
Felvettem angol nyelven a kapcsolatot a gyártóval, és azt a választ kaptam, hogy napi 3x10 perc (megszakításokkal) biztonságosan alkalmazható, semmilyen káros hatást nem tapasztaltak állatkísérletekben sem, ahol a magzat ugyebár jóval kisebb. Ez az Angelsounds-ra vonatkozik. A klinikai folyamatos UH-zás során is az ajánlás max. fél óra. Ez az a biztonságos időintervallum, amíg az UH nem okoz szöveti felmelegedést és kavitációt (buborék képződést).
Az más kérdés, hogy a babát zavarja-e, és a keresgélés mekkora stresszforrás a kismamának.
Mindenesetre én azóta nem próbálkoztam, sőt megkértem a páromat, hogy tegye el úgy a pincébe, hogy meg se találjam. Valószínűleg eladjuk, és ezt miattam tesszük, nem pedig azért, mert ártalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!