Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nem találom a baba szívhang...

Ha nem találom a baba szívhangját Angelsounds-zal, akkor szünetet tartva megpróbálkozhatok vele többször is egy nap?

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki olyan válaszokat írna, hogy ez hülyeség, meg minek... stb. Leszögezném, hogy egy 20. hetes vetélés, és most egy nagy vérzés után vagyok; egy, az elejétől fogva problémás terhességgel...

Sajnos nem mindig találom meg első próbálkozásra, tegnap 5x rugaszkodtam neki, mire sikerült. Egyszerre csak 3-4 percig használom, utána szünetet tartok.

2018. jan. 2. 10:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Valóban nem írtad, ezért nem tudhattam. Ha a kórházban megnyugtattak, akkor tényleg próbálj megnyugodni. Nem ítéllek el, csak fölöslegesnek gondolom, főleg mivel stresszeled magad miatta. Mint írtam: én is veszítettem el babát. De a következő már nem ugyanaz. Nekem utána 3 egészséges gyerekem született, nagyok már mind. Ha úgy gondolod, hogy fontos, inkább menj vissza a dokihoz, ellenőrizzék a kórházban. Eleve nem is értem, hogy miért nem tartottak bent megfigyelésen. Az lett volna a normális, szerintem - főleg a te előzményeddel.
2018. jan. 2. 18:33
 22/24 A kérdező kommentje:
Igen, megnyugtattak a kórházban: TALÁN megmarad. A placenta vált le egy darabon.
2018. jan. 2. 18:42
 23/24 A kérdező kommentje:

Ha valaki hasonló kétségek között tengődne a jövőben, és rátalálna a kérdésemre:

Felvettem angol nyelven a kapcsolatot a gyártóval, és azt a választ kaptam, hogy napi 3x10 perc (megszakításokkal) biztonságosan alkalmazható, semmilyen káros hatást nem tapasztaltak állatkísérletekben sem, ahol a magzat ugyebár jóval kisebb. Ez az Angelsounds-ra vonatkozik. A klinikai folyamatos UH-zás során is az ajánlás max. fél óra. Ez az a biztonságos időintervallum, amíg az UH nem okoz szöveti felmelegedést és kavitációt (buborék képződést).

Az más kérdés, hogy a babát zavarja-e, és a keresgélés mekkora stresszforrás a kismamának.

Mindenesetre én azóta nem próbálkoztam, sőt megkértem a páromat, hogy tegye el úgy a pincébe, hogy meg se találjam. Valószínűleg eladjuk, és ezt miattam tesszük, nem pedig azért, mert ártalmas...

2018. jan. 4. 11:13
 24/24 anonim válasza:
Minden rendben volt végül veletek kedves kérdező?
2023. ápr. 22. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!