Normális, hogy 11 hetesen nem találom Angelsounds-al a babát?
En 11 hetesen kaptam meg, 12hetesen talaltam meg.
Rá is kell érezni. Nekem csak étolajjal sikerult es egesz lent
Teljesen normális. Mi 13. héten találtuk meg. 10. héten vettem, és nem aggódtam, mert tudtam kicsi az esély, hogy megtalálom. Türelem, még nagyon picike :) Amúgy a legvégén is nehéz megtalálni mikor már nagy XD
Ha majd próbálod csináld úgy, mintha be akarnál nézni a szemérem csontod mögé :) finoman nyomd be és fordítsd lefele. Csont mögött lesz. Én is nagy okosan alul a hasamon rallyztam a kütyüvel.. Szóval csont mögött keresd :)
Semmi azaz semmi baja nem lesz a babànak a szívhang hallgatóktól kedves #1-es.
Kérdező,mi kb. 14.hét körül talàltuk meg először.Ne aggódj,próbáld pàr nap múlva újra.
7# azért ne kapd fel a vizet ezen.. és ne gondoldd azt,h mindenki olyan,mint te.
Nem rosszból, de honnan veszed h ha teged idegesitene vagy paráztatna a szívhang figyelo akk mast is?
Ha értelmes ember használja, akk az tudja h az se baj ha néha nem találja ,mert a baba háttal van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!