Angelsounds szívhang hallgatóról mi a véleményetek? Igen vagy nem?
16 hetes vagyok és elgondolkodtam rajta , hogy vegyek-e?!
Csak 4 hét múlva megyek ultrahangra, addig is jó lenne hallani a picit , ha látni nem is tudom.
Nekem van, és heti 2x meg szoktam hallgatni. kb. 5 napja érzem is, így ez még ritkább lesz. Nagyjából 1-2 másodperc alatt megtalálom vele.
Nekem megnyugtató volt, mert mellső fali lepénnyel sokáig nem éreztem, látszani meg még mindig nem látszik, lassan 5 hónapos terhes vagyok.
Én nagyon szeretem! Előző terhességben félidő előtt vettem, szülésig használtam, mert nem volt nagy ugrabugra a babám, ha régóta nagy volt a csönd, meghallgattam. (Volt, hogy 1-2 hétig nem is vettem elő, fölöslegesen nem zavartam.)
Most ikerterhes vagyok, 11 hetesen még nem találtam szívhangot, 12 hét pár naposan már igen. (Igaz, nem tudom, hogy egyet hallottam-e kétszer, vagy külön a kettőt... 😀)
Én nagyon tudom ajánlani!
En gondolkodtam rajta az elejen, hogy vegyek-e, de aztan ugy dontottem, hogy nem fogok, es szerintem jol tettem, de ezt mindenkinek maganak kell eldontenie.
Azt mondjak az ultrahang sem "bantja" a babakat, meg nem ereznek semmit, de valamiert az en kisfiam az osszes ultrahangon lathatoan "utalkozik", elfordul, ossze-vissza ugral, ugy erzem rajta, hogy ideges, ugyanez van, amikor csak a szivet hallgatjak a dopplerrel, ugye lehet hallani (meg mar erzem), hogy neki all mocorogni nagy hevvel...
De ha meg izgulos vagy, akkor biztos megnyugtat, en is szeretem hallani a hangjat a szivdobogasanak az orvosnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!