Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bal lábam zsibbad picit 3...

Bal lábam zsibbad picit 3 napja. Nem egyfolytában, de többször előjön. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Pár hetes kismama vagyok. Kicsit megijedtem, holnap hívom a dokimat mitől lehet ez. Szedek magnéziumot, kalciumot is napi 1-et, de volt olyan, hogy kimaradt nèha a vitamin, mert rosszul voltam, illetve tejtermékeket nem fogyasztok, mert intoleranciàm van rá. Lehet ettől? Volt valakinek hasonló? Jah és csak a bal lábam zsibbad, a jobb egyáltalán nem.
2017. dec. 29. 22:38
 1/8 A kérdező kommentje:
Pontosabban a lábdejem, nem a lábam.
2017. dec. 29. 22:41
 2/8 anonim ***** válasza:

Ezért nem kell orvost hívni teljesen normális valami ideget nyomas okozza.

Terhességben a vérzésen és a nagyon nagyon erős görcsökön kívül minden normális, ezt ne felejtsd el.

Volt egy ismerősöm, ő az utolsó négy hónapban, nem tudott lábra állni egyáltalán ott nyomta az ideget a baba. Nem tudtak semmit csinálni aztan a szülés után visszaállt minden. Ez elég extrém eset de ilyen is van.

2017. dec. 29. 22:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi kettes, remélem igazad lesz. :) Nem tehetek róla, nagyon izgulós vagyok, tudom nem szabad, de én ilyen vagyok, nagyon vártam erre a babára. :(
2017. dec. 29. 22:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Azért egy telefont megér. Pár hetes terhesen nem nyomhat még a baba ideget. Inkább valamilyen vitamin/nyomelem hiány lesz.
2017. dec. 29. 22:49
 5/8 anonim ***** válasza:

Gerincproblémára gondolok. Sokat ülhettél görnyedten, majd a terhesség megváltoztathatta a gerinctartásod és ideget nyomhat a porckorong.

Két link, mint tudástár:

Láb zsibbadás kezelése

[link]

[link]

Nekem férfiként szintén a bal lábujjaim zsibbadtak gerincproblémák miatt. A fenti linkekből tudtam meg mit csináljak és mit ne csináljak hogy ne rosszabbodjon a gerinc probléma.

Most olvasom a 2-es választ, vagyis a baba is nyomhat ideget. Ha így van akkor nem a görnyedt ülés az oka és nem porckorongsérv.

2017. dec. 29. 22:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem elég korán jelentkezett a lábfájás, de inkább a combomban. Egyre magasabbra pakoltam a lábaimat. Az utolsó hónapban már igen viccesen aludtam... De nekem ez segített. 10 kg ment le szüléssel. Vékony voltam és nem tűntem vizesnek, mégis az lehettem.
2017. dec. 29. 23:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem magnézium hiány okozta a zsibbadást.
2017. dec. 29. 23:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is magnézium hiányra gondolok.még tényleg pici a baba ahhoz h egy ideget nyomjon,az majd a későbbiekben lesz,akkor az egész lábad fog zsibbadni :D
2017. dec. 30. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!