Ha nem találom a baba szívhangját Angelsounds-zal, akkor szünetet tartva megpróbálkozhatok vele többször is egy nap?
Mielőtt bárki olyan válaszokat írna, hogy ez hülyeség, meg minek... stb. Leszögezném, hogy egy 20. hetes vetélés, és most egy nagy vérzés után vagyok; egy, az elejétől fogva problémás terhességgel...
Sajnos nem mindig találom meg első próbálkozásra, tegnap 5x rugaszkodtam neki, mire sikerült. Egyszerre csak 3-4 percig használom, utána szünetet tartok.
Pedig ez valóban hülyeség, és minek? Nézd, a babáknak azt mondják nem tesz kárt, mégse szeretik. Ha a baba ne adj isten már nem él, akkor se tudsz mit tenni...
Szerintem ne ezen agyalj, fő a pozitív hozzáállás.
Akkor most mi a kérdés? Mert elég határozottan kinyilvánítottad hogy miért használod, gondolom fogalmad sincs a káros hatásairól. Ez ultrahang, az pedig káros, nézzél amerikai kutatásokat.
El lehet gondolkodni miért van a sok vetélés, koraszülés meg autista gyerek.
Meg azon is, hogy az összes fejlett nyugati országban miért csak kettő ultrahang van?
Az hogy tegnap ötször használtad 3 4 percig, az 20 percet jelent, miért teszed ezt a babával???
Ma is megcsinálod ugyanezt ? Meg minden nap ezt csináltad a 20 hetes vetéléskor is?
Én pedig a ctg-ből indultam ki, hogy azt a kórházban bent fekvés, probléma esetén akár napi 3x is felteszik fél órákra. Pedig az is doppler. Sőt, vajúdás alatt folyamatosan fent van órákig.
Ha ártana, biztos nem tennének ilyet. Elég sok beteg baba születne akkor.
És ezt külföldön is így csinálják. Még Amerikában is, minden publikáció ellenére.
Utolsó. Szerintem értő olvasásból épphogy csak átmehettél... Világosan leírtam. Vagy értelmezni, vagy felfogni nem sikerült. Sajnálom...
Mielőtt a nyakamba varrnád a 20 hetes vetélésem okát -rettentően ostobán és tapintatlanul-; elárulom neked: nem, nem is volt akkor még ilyen ketyerém. Nem az UH, hanem méhnyak elégtelenség miatt vetéltem el; ami most is veszélyeztet minket. A jóindulatodra csak annyit reagálnék: hasonló jókat neked is!
Ctg a terhesseg vegefele van ( kulfoldon is, ott elek, a 39. het elott nincs, kizarolag baj eseten ). Ilyenkor mar ki van fejlodve a baba, vajudaskor ugyszinten.
Nem olyankor art.
Hanem ha amikor fejlodne a gyerek idegrendszere, agya, testreszei es napi 20 perceket ultrahangozzak ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!