Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy alakult a sulyotok?...

Hogy alakult a sulyotok? Sziasztok! 15 hetes vagyok, de egyelore meg vissza sem hiztam amit legogytam eddig.5kilorol beszelunk.3talan mar visszajott.

Figyelt kérdés
Etvagyam meg mindig nem az igazi. Nalatok.higy alakult ez a dolog ebben az idoben?

2017. dec. 25. 13:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%
15 het + 6 kilo. Hiaba hanytam, attol is hizok ha lelegzem. Elso terhessegnel 24 kilot hiztam😜
2017. dec. 25. 18:53
 12/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Remelem ettol meg a kiscsaj megkap minden tapanyagot!!! Ami kell neki :)
2017. dec. 25. 19:13
 13/14 anonim ***** válasza:
10-es, túlműködésről beszélt, te meg alulműködésről. Valóban nem feltétlen vékony az alulműködéses, de nem is azt írta.
2017. dec. 26. 12:03
 14/14 anonim ***** válasza:

#8-as vagyok. Igen, én pm. túlműködésről beszéltem. A TSH-m 0,002 volt, ft3, ft4 pedig magas volt.

És ez ilyenkor azzal jár (többek közt), hogy az ember leéget magáról mindent -még azt is ami nincs rajta- mert pörög az anyagcsere.

Az alulműködés (magas TSH) inkább lelassult anyagcserével, és testsúly növekedéssel jár.

Hogy a kérdésedre is válaszoljak: a túlműködésre nem kaptam gyógyszert, mert az nem árt a terhességnek és a babának. De! Nekünk lombikunk volt, és a túlműködésem átcsapott alulműködésbe a sok hormon hatására, úgyhogy arra már kaptam Letrox-ot, mert az már szellemi visszamaradást (kreténizmust) okozhat a babánál. Azóta minden rendben, a tsh-m legutóbb 1,6 volt.

2017. dec. 26. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!