Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Beszélunk 20-10-5 stb perces...

Beszélunk 20-10-5 stb perces fajasokrol, de van olyan h orankent jonnek, még az elejenel?

Figyelt kérdés
Azert kerdezem m reggel ota orankent, nagyon enyhen faj a pocim. Enyhe mensi jellegu. Ma mar 3x voltam kakilni, az utolso 2 alkalom hatarozott hasmenes jellegu(mar bocsanat), fajas utan valamivel. Szamithatok mar a pici baba erkezesere? Mehszajam 2110, mehnyak 2000, kemenyedesek is vannak rendesen. Nyakdugo, magzatviz nem ment még el. Jun.21-re vagyunk kiirva. Nyugtassatok meg h elindult a folyamat! :)
2009. jún. 19. 13:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát!

Szerintem valami készülődik!

SOk sikert és könnyű szülést kívánok!

2009. jún. 19. 14:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehet jósló is (bárén nem tudom pontosan, mert nekem nem volt). Azt mondják, a jósló nem erősödik, nem sűrűsödik, és ha langyos vízbe ülsz, elmúlik.

Nekem 10 percesekkel indult, de ismerek olyan anyukát, aki fél órásokkal kínlódás nélkül egy egész nap alatt lassan kitágult.

Könnyű és gyors szülést kívánok!

31hetes kismama

(Nyákdugó nem biztos, hogy elmegy. Nekem a magzatvizem is csak szivárgott.)

2009. jún. 19. 14:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Vasárnaptól keddig volt hasmenésem, a nyákdugó kedd-csütörtök elment (ma legalább is még nem láttam belőle semmit, gondolom akkor mind távozott már) és tegnapra voltam kiírva. Vasárnapról hétfőre virradóra többször ébredtem az éjjel furcsán, akkor azt hittem, ez talán az lesz. De a baba boldogan elvan még mindig odabent.

40+1

2009. jún. 19. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!