Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Visszajott volna a tejem 2 ev...

Visszajott volna a tejem 2 ev utan?

Figyelt kérdés
Lanyom lassan 3 eves. 6 honapig tudtam ot szoptatni. Par napja faj a mellem, ma megnyomtam es tej jon belole. Szerintetek? Vagy terhes lennek?
2011. dec. 5. 12:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Vagy egy PCO nevű betegség,ami előfordul olyan nagy hormonváltozás után,mint a szülés. Beindul a tejtermelő hormon. Túlsúlyos vagy?
2011. dec. 5. 12:23
 2/9 anonim ***** válasza:
szioka én se tok szoptatni nem kéri a cicit kb 12 hónapja... de ha megnyomom a cicimet még mindig jönne tej
2011. dec. 5. 12:40
 3/9 A kérdező kommentje:
nem vagyok tulsulyos, sot, a sovany kategoria. Szerintem csinalok egy tesztet.
2011. dec. 5. 13:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehet hogy terhes vagy, ismerek olyat akinek ez volt az első tűnete...
2011. dec. 5. 13:37
 5/9 anonim ***** válasza:
én nem vagyok terhes mégis van egy csekély mennyiségű
2011. dec. 5. 13:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Utolsonak: Igen, de te nemreg hagytad abba a szoptatast (12 honapja). En 2 eve, es nem volt olyan tunetem (eddig) hogy tej jott volna.
2011. dec. 5. 14:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Magas prolaktin szint is okozhatja , nálam ez volt, normál súlyom van stb, hormonvérvételen derült ki, kaptam bogyót rá.
2011. dec. 5. 17:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Nálam is magas prolaktin okozta úgy, hogy előtte sosem volt gyerekem, meg terhes sem voltam. Ez viszont akadályozhat a teherbeesésben (ha gondoltok rá, tudd). Gyógyszereket adtak rá, elmúlt.
2011. dec. 5. 17:12
 9/9 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Felhivtam a dokit, ma reggel vervetelre megyek.
2011. dec. 7. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!