2018 augusztusra kiírt kismamák hogy vagytok?
Figyelt kérdés
Hanyadik hétbe vagytok? Megvolt már az első vizsgálat? Rosszullétek?
Nekünk 3.baba lesz, hányás,mindentől undor,hányinger, fáradtság
7+2hkm
2017. dec. 21. 14:54
21/26 anonim válasza:
Ma borzaszto minimalisan volt hanyingerem, szinte nemis volt csak szedulok, pedig mindennap emelygek es eg a gyomrom. Ugye nincs baj??
6+4hkm
22/26 anonim válasza:
Nekem abszolut nincs hányinger.
5+2 hkm
23/26 Bonbonli válasza:
Kedves 15-ös: Köszönöm szépen a gratulációt! Én is gratulálok mindenkinek és nyugalmas babavárást kívánok! Szóval a hányinger az nálam is be-be köszön néha, de nem vészes! Ezen felül ahogy anyukám mondaná ez egy más állapot, néha jót nevetek saját magamon miket művelek :) Mindenkinek kitartást és jó egészséget kívánok!
24/26 anonim válasza:
Nekem sincs hányingerem :) 5+1 khm
(1. válaszoló voltam)
25/26 A kérdező kommentje:
Boldog karácsonyt kívánok kismamik :)
Nagyon irigykedem azokra akiknek nincs hányingerük 😄😄😄
2017. dec. 25. 13:28
26/26 anonim válasza:
Sziasztok!
3. babámat várom, elvileg 8 hetes vagyok. Az előző uh-n kisebbet mértek a koránál, de már volt szívcsőpulzálás. Holnap megyek a következő uh-ra, szorítsatok!
Egyébként fáradt vagyok nagyon és kb minden este hányingerem van. Na meg a gyomorégés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!