Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2018 augusztusra kiírt kismamá...

2018 augusztusra kiírt kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Hanyadik hétbe vagytok? Megvolt már az első vizsgálat? Rosszullétek?

Nekünk 3.baba lesz, hányás,mindentől undor,hányinger, fáradtság

7+2hkm

2017. dec. 21. 14:54
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

Ma borzaszto minimalisan volt hanyingerem, szinte nemis volt csak szedulok, pedig mindennap emelygek es eg a gyomrom. Ugye nincs baj??

6+4hkm

2017. dec. 23. 17:34
 22/26 anonim ***** válasza:

Nekem abszolut nincs hányinger.

5+2 hkm

2017. dec. 24. 01:01
 23/26 Bonbonli válasza:
Kedves 15-ös: Köszönöm szépen a gratulációt! Én is gratulálok mindenkinek és nyugalmas babavárást kívánok! Szóval a hányinger az nálam is be-be köszön néha, de nem vészes! Ezen felül ahogy anyukám mondaná ez egy más állapot, néha jót nevetek saját magamon miket művelek :) Mindenkinek kitartást és jó egészséget kívánok!
2017. dec. 24. 04:42
 24/26 anonim ***** válasza:

Nekem sincs hányingerem :) 5+1 khm

(1. válaszoló voltam)

2017. dec. 24. 13:02
 25/26 A kérdező kommentje:

Boldog karácsonyt kívánok kismamik :)

Nagyon irigykedem azokra akiknek nincs hányingerük 😄😄😄

2017. dec. 25. 13:28
 26/26 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

3. babámat várom, elvileg 8 hetes vagyok. Az előző uh-n kisebbet mértek a koránál, de már volt szívcsőpulzálás. Holnap megyek a következő uh-ra, szorítsatok!

Egyébként fáradt vagyok nagyon és kb minden este hányingerem van. Na meg a gyomorégés...

2017. dec. 26. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!