2018 augusztusra kiírt kismamák hogy vagytok?
Hanyadik hétbe vagytok? Megvolt már az első vizsgálat? Rosszullétek?
Nekünk 3.baba lesz, hányás,mindentől undor,hányinger, fáradtság
7+2hkm
Jelen.
Múlt héten teszteltem pozitívat, elméletileg 4+5 hetes vagyok. Január 8-ra kaptam időpontot nődokihoz, akkor leszek 7+2 hetes. Egyenlőre tök jól vagyok, vannak enyhe görcsök, de szedem a magnéziumot. Melleim kicsit feszülnek, illetve késő délutánonként tör rám a fáradtság, de nem tudom pontosan hogy baba vagy rossz idő miatt van.
Kalkulátor szerint aug 25-re vagyok kiírva :) Első baba lesz. Nagyon izgulunk :)
De szuper gratulálok :)
Nekem augusztus 7 az időpontom :)
Menzesz szerint 8 hetes lennék , de a méretek alapján (illetve fogantatási napot tudjuk) 7+2 :)
2018 augusztusra kiírt kismamák
:)
Sziasztok! Menses szerint aug.14-re várom az első babám. Ma volt épp 7mm a kis magzatom. Tüneteim: émelygés szinte egész nap, de vannak jobb és rosszabb napok, cicik fájnak, már kb 1méretet nőtt :D fáradtság az változó. Gratula mindenkinek :) Nyáron már babázunk :)
6+2hkm
Szia gratulálok :)
Hú ne is mond énis egyfolytában fázom :D
Trükk?
Paaassz :D fiamnál és lányomnál sem jött be semmi, most sem :/
Volt augusztusba egy méhenkívülim is de akkor enyhék voltak a tünetek. Most minden rendben jó helyen van a baba.
A fázást nem tudom mihez kötni, vagy is magamnál annyira hogy nem alszom ki magam, két kjs duracellnyuszim lefáraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!