Napok óta nem sikerult wczni, vam vmi tippetek?
Vasat kell szednem, es nagyon megfogja a székletem. Eddig napi 1x de neha 2x mentem. Ugy nekem tokeletes volt.. utalom a vas tablettát.
Mondta a doki,h tud rá cseppet de nem mondta mi a neve, csak ha kell akkor szóljak..
De csutortokig betegszabadságon van.:(
11# próbáltam
Ha keményedek kell a magnesium citrivibol napi 3-4 szem akkor hasmenésem van de most 3x2ből sem lett 2 napig szedtem úgy.
Amugy vmit sikerult most alkotni de nem az igazi.
A narancslevet próbáltam ki :)
Próbálj több vizet inni, ugyanis a vastag bél érzékeli a vízhiányt, és kivonja a székletből a nedvességet, a szervezet számára!
A narancslé savanyúsága hatékonyabbá teszi a vas felszívódást, így lehet most a jelenlegi esetben nem biztos kísérleteznék a narancslével, mint hashajtó!
A cékla nagyon jó ötlet! De bort varandósság/ szoptatás alatt, kismennyisédben sem ajánlott!:)
Remélem már jobban vagy!:) Jó egészséget!
Eleg volt a narancslebol 1 deci tnap, azóta 3x voltam. Nem a legjobb de alkotok vmit.:)
Koszonom.:)
Bort terhesseg elott ittam a vasamra. Minosegi, voros bort heti 1-2dl nagyon szepen kordában tartja.de azota 1x sem ittam. Van annyi fele lehetoseg, nem az alkohol szerepel most elol.:)köszönöm.
Vízivással nincs baj a minimum 2,5 litert megiszom/ nap
Plusz amit neha uditozok, kakó, reggel kapuccsino
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!