Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Napok óta nem sikerult wczni,...

Napok óta nem sikerult wczni, vam vmi tippetek?

Figyelt kérdés

Vasat kell szednem, es nagyon megfogja a székletem. Eddig napi 1x de neha 2x mentem. Ugy nekem tokeletes volt.. utalom a vas tablettát.

Mondta a doki,h tud rá cseppet de nem mondta mi a neve, csak ha kell akkor szóljak..

De csutortokig betegszabadságon van.:(

2017. dec. 17. 17:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
47%
sok magnezium, kapkodd kettesevel ameddig nem megy a hasad tole.
2017. dec. 17. 19:28
 12/19 A kérdező kommentje:
9es azzal kezdtem, de még rosszabbak is lettek az értékek
2017. dec. 17. 19:32
 13/19 A kérdező kommentje:
Szennalevelet megkerdezem majd :) köszi lányok
2017. dec. 17. 20:30
 14/19 A kérdező kommentje:

11# próbáltam

Ha keményedek kell a magnesium citrivibol napi 3-4 szem akkor hasmenésem van de most 3x2ből sem lett 2 napig szedtem úgy.

Amugy vmit sikerult most alkotni de nem az igazi.

A narancslevet próbáltam ki :)

2017. dec. 17. 20:32
 15/19 anonim ***** válasza:

Próbálj több vizet inni, ugyanis a vastag bél érzékeli a vízhiányt, és kivonja a székletből a nedvességet, a szervezet számára!

A narancslé savanyúsága hatékonyabbá teszi a vas felszívódást, így lehet most a jelenlegi esetben nem biztos kísérleteznék a narancslével, mint hashajtó!

A cékla nagyon jó ötlet! De bort varandósság/ szoptatás alatt, kismennyisédben sem ajánlott!:)

Remélem már jobban vagy!:) Jó egészséget!

2017. dec. 18. 12:15
 16/19 A kérdező kommentje:

Eleg volt a narancslebol 1 deci tnap, azóta 3x voltam. Nem a legjobb de alkotok vmit.:)

Koszonom.:)

Bort terhesseg elott ittam a vasamra. Minosegi, voros bort heti 1-2dl nagyon szepen kordában tartja.de azota 1x sem ittam. Van annyi fele lehetoseg, nem az alkohol szerepel most elol.:)köszönöm.

2017. dec. 18. 12:36
 17/19 A kérdező kommentje:

Vízivással nincs baj a minimum 2,5 litert megiszom/ nap

Plusz amit neha uditozok, kakó, reggel kapuccsino

2017. dec. 18. 12:37
 18/19 anonim ***** válasza:
Lenmag, szezámmag, búzacsíra, ezekből napi 1 teáskanál, és jobb lesz a vasad.
2017. dec. 19. 12:51
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2017. dec. 19. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!