Ha nincs besatirozva egyik eredmenyem se, akkor az egesz jol sikerult? Nincsenek rossz eredmenyeim?
Figyelt kérdés
:)2016. dec. 9. 21:01
1/5 anonim válasza:
Ki satíroz mit?
Én leleteket kapok, nem kifestőkönyvet.
2/5 A kérdező kommentje:
ok na ,, szoval a leleten beszoktak karikazni vagy mit tudom en ,ami nem jo , es nalam egyik sincs be karikazva ...
2016. dec. 9. 21:38
3/5 anonim válasza:
Általában csillaggal jelölik a kiugró értéket a leleten. Ezt a gép automatikusan generalja. És igen, az orvos be is karikazza néha. Nos, ha az orvos nem hívta fel a figyelmet semmire, akkor jók az eredményeid.
Neten egyébként könnyen utánanézhetsz a vizsgált anyag átlagos mennyiségének a szervezetben: pl. vas mennyisége stb. A terhesség alatt azonban ezek az értékek változnak: hiába csillaggal jelölt a leleten valami, attól még normális az érték. Az orvos majd megmondja.
4/5 anonim válasza:
Ha nincs ott csillag egyik eredmenyednel sem akkor elvileg szuper minden! *
Illetve hasznalnak meg L vagy H betuket is, ez az alacsony vagy magas roviditese asszem angolul.;)
5/5 A kérdező kommentje:
januarra vagyok programalva visza a rendes dokimhoz hogy nezze meg milyenek lettek az eredmenyeim , de viszont azert kerdem mert nincs egysem bejelolve hogy rossz ! koszonom
2016. dec. 10. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!