Napok óta nem sikerult wczni, vam vmi tippetek?
Vasat kell szednem, es nagyon megfogja a székletem. Eddig napi 1x de neha 2x mentem. Ugy nekem tokeletes volt.. utalom a vas tablettát.
Mondta a doki,h tud rá cseppet de nem mondta mi a neve, csak ha kell akkor szóljak..
De csutortokig betegszabadságon van.:(
Mindenkinek más válik be. Nekem pl a joghurt, éhgyomorra tejeskávé, zabkása indítja be a dolgokat. Barátnőm a megmelegített narancslére esküszik.
Én is porul jártam az először felirt vassal (neo-ferro folgamma volt), ami azért érdekes, mert az első terhességemnél nem volt vele bajom. De most... Fájt a gyomrom és szinte leállt az emésztésem. Nekem a hipp natalt ajánlotta helyette az orvosom. Bevált. Emésztési problémák azóta nincs, és a vérképem is javult.
Ezt irta fel nekemis... mert also hataron vannak az értékek. Minden nap 1 et kene szedni hat be nem szedem minden nap. 2 naponta eszem és igy se tudok wcre menni. Házi praktikák nem váltak be , hatha ir vki ujat.
A melegitett narancslevet kipróbálom holnap.
Sult gesztenye :D
Komolyan, most is az unnepek korul vettem parszor, par ora mulva rohantam a wc- re , nagyon magas a rosttartalma.
A szokásos reggeli kv és nem volt gondom,nekem napi 2 db neo-ferro-t kellett szednem.
Mondta is a doki,hogy gondolkozzak mi az ami segíthet.... többnyire mindig van valami ami kicsit meghajtja az embert, nah nekem éhgyomorra a kv , ha eszek mellé akkor már nem hatásos
Engem a tejes dolgok hajtanak meg, meg a kóla(igen a kóla :))
De most ezek sem. Pedig enyhe laktózérzékenységem van.. szval kene legyen székletem tőle
Probaltam tejet rántottával meg gyumilével.:(
Hu nagyon sok mindent.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!