Szuleskor, ha szeretnenk vip. Szobat, parom is bennt aludhat velunk? Szoktak ilyet?
Én is a Bajcsyban szültem, és ott is volt rá lehetőség.
Én nem VIP szobában voltam (utólag bánom) mert marha idegesítő mikor szoptatnad a gyereked, vagy csak lefekudnel 5 percre míg a babad csöndben van, de nem lehet mert a 25 tagú cigány család jött megnézni a puját, és anyuka nem kelne fel, hogy ki menjenek a folyosóra..
"Minden korhazban mászkálnak akár a betegek, es kozben jonnek a látogatók.... De nem állok le vitázni veled...."
Vácon pl baromira nem. A látogatók a csecsemős osztály bejáratáig jöhetnek, ott láthatják a babát üvegen át ha anyuka kitolja a csecsemősőknek. Ő kimehet, de a babát nem viheti ki és senki nem mehet be, apuka sem. Én pl nagyon örültem neki hogy nem mászkáltak be a szobába, pedig azt hittem előtte furcsa lesz. Ha nem ilyen szigorú a látogatás/belépés és van vip szova akkor talán. De ez kórházfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!