Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szuleskor, ha szeretnenk vip....

Szuleskor, ha szeretnenk vip. Szobat, parom is bennt aludhat velunk? Szoktak ilyet?

Figyelt kérdés
2017. dec. 12. 11:25
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
39%

Magánkórházban. talán, de ott sem mindenhol, csak ahol teljesen elkülönülve vagytok és kb. 1 milla.

Államiban nem, és ez nagyon helyes! Ugyanis a folyosókon sétálnak az anyukák hálóingben, friss sebekkel, volt aki sétáló infúziós állvánnyal vagy olyan átlátszó zacsival kötve ahova a pisi megy (nem tudom a nevét), ráadásul ajtókat nyitogatnak amik mögött a szobában kitett mellel szoptat az anyuka, szóval egy férfi BAROMIRA NEM VALÓ egy szülészeti osztályra. Nem is értem hogy gondoltátok ezt.....

2017. dec. 12. 11:43
 2/24 anonim ***** válasza:
75%

Abban a kórhában kell megkérdezni ahol szülni fogsz!

(Én Gyöngyösön szültem, 2 féle VIP szoba van, az egyikben van pótágy az apának, tv, hűtő... velünk nem aludt bent, mert a nagyobbal volt otthon, de mindenképpen külön szobában szerettem volna lenni a babával és a másik foglalt volt

- előre lefoglalni itt pl nem lehet, ha éppen szabad amikor szülsz, mázlid van)

2017. dec. 12. 11:52
 3/24 A kérdező kommentje:

Utolsó köszi ! Utánakérdezünk .

2. Minden korhazban mászkálnak akár a betegek, es kozben jonnek a látogatók.... De nem állok le vitázni veled....

Vip szoba , ahol csak mi lennénk és a baba ! Biztos nem idegenekkel foglalkozna párom 😂 Szeretne végig mellettunk lenni, és én orulnék! Ha tetszik, ha nem.

2017. dec. 12. 12:02
 4/24 anonim ***** válasza:
63%

"Biztos nem idegenekkel foglalkozna párom"

-ez nem érdekli a betegeket, éppen szült nőket, kiszolgáltatva érzenék magukat. Elhiszem, hogy jól esne, ha melletted lenne, nem is az a probléma.

Én csak külföldön tudok ilyet, és ott is csak nagyon-nagyon gazdagok engedhetik meg maguknak.

Ma hazánkban a kórházakban az általános: a sürgősségivel behozott hordágyon a FOLYOSÓN ÓRÁKIG fekszenek a jobbára eszméletlen betegek - amíg el tudják helyezni egy kórterembe!

2017. dec. 12. 12:09
 5/24 anonim ***** válasza:
63%
Kórháztól függ. Az István kórhában 5 Vip szoba van, ahol csak te és a baba vagy, ebből 2ben az Apa is bent aludhat, a többiben nem, mert olyan pici szoba. 12.000 Ft egy éjszaka, de érkezési sorrendben lehet kérni, tehát nem lehet lefoglalni előre. Ha épp szabad amikor te szülsz akkor kaphatod meg. Szerintem nagyon jó dolog, hogy első naptól együtt lehet a kis család.
2017. dec. 12. 12:10
 6/24 anonim ***** válasza:
49%

Bocs de az hogy ti ezt akarjátok, attól még az anyukáknak rossz. A legtöbb helyen ilyen amúgy nincs.

Te meg legyél annyira önálló hogy 3 napot kibírsz a párod nélkül, ennyit a legnyafkább nők is kibírnak.

2017. dec. 12. 12:11
 7/24 anonim ***** válasza:
55%
Akinek fogalma sincs róla az miért áll le okoskodni, ráadásul minősíthetetlen stílusban. Nem csak a magánkórházakban aludhat bent Apa..sok állami kórházban vannak fizetős szobák.
2017. dec. 12. 12:12
 8/24 piroska és a farkas ***** válasza:
75%
Kérdezö! Sok helyen nincsenek látogatòk! Nálunk pl senki se teheti be a lábát a gyerekágyas osztályra, nemcsak a szobákba hanem már a folyosòra sem. És ennek Minden anyuka örül.
2017. dec. 12. 12:13
 9/24 A kérdező kommentje:
Nálunk 2 db vip szoba van. 10.000 Ft/fő/éj így van írva .
2017. dec. 12. 12:14
 10/24 A kérdező kommentje:
Bocs, de nem idegenek fognak érdekelni, hogy "rossz" nekik , ha épp 1 mp-re meglátják a folyosón esetleg a párom...Nem nyafogás, hogy nem bírja ki az ember "egyedul" , de miért kellene, ha ő maga szeretne velunk lenni ??
2017. dec. 12. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!