Szuleskor, ha szeretnenk vip. Szobat, parom is bennt aludhat velunk? Szoktak ilyet?
Magánkórházban. talán, de ott sem mindenhol, csak ahol teljesen elkülönülve vagytok és kb. 1 milla.
Államiban nem, és ez nagyon helyes! Ugyanis a folyosókon sétálnak az anyukák hálóingben, friss sebekkel, volt aki sétáló infúziós állvánnyal vagy olyan átlátszó zacsival kötve ahova a pisi megy (nem tudom a nevét), ráadásul ajtókat nyitogatnak amik mögött a szobában kitett mellel szoptat az anyuka, szóval egy férfi BAROMIRA NEM VALÓ egy szülészeti osztályra. Nem is értem hogy gondoltátok ezt.....
Abban a kórhában kell megkérdezni ahol szülni fogsz!
(Én Gyöngyösön szültem, 2 féle VIP szoba van, az egyikben van pótágy az apának, tv, hűtő... velünk nem aludt bent, mert a nagyobbal volt otthon, de mindenképpen külön szobában szerettem volna lenni a babával és a másik foglalt volt
- előre lefoglalni itt pl nem lehet, ha éppen szabad amikor szülsz, mázlid van)
Utolsó köszi ! Utánakérdezünk .
2. Minden korhazban mászkálnak akár a betegek, es kozben jonnek a látogatók.... De nem állok le vitázni veled....
Vip szoba , ahol csak mi lennénk és a baba ! Biztos nem idegenekkel foglalkozna párom 😂 Szeretne végig mellettunk lenni, és én orulnék! Ha tetszik, ha nem.
"Biztos nem idegenekkel foglalkozna párom"
-ez nem érdekli a betegeket, éppen szült nőket, kiszolgáltatva érzenék magukat. Elhiszem, hogy jól esne, ha melletted lenne, nem is az a probléma.
Én csak külföldön tudok ilyet, és ott is csak nagyon-nagyon gazdagok engedhetik meg maguknak.
Ma hazánkban a kórházakban az általános: a sürgősségivel behozott hordágyon a FOLYOSÓN ÓRÁKIG fekszenek a jobbára eszméletlen betegek - amíg el tudják helyezni egy kórterembe!
Bocs de az hogy ti ezt akarjátok, attól még az anyukáknak rossz. A legtöbb helyen ilyen amúgy nincs.
Te meg legyél annyira önálló hogy 3 napot kibírsz a párod nélkül, ennyit a legnyafkább nők is kibírnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!