Babát szeretnénk minden nap egy honapon at mensi alatt is probalkoztunk.15. en volt meg kb 20ig most pedig három napja barnázok. Lehet baba? Kis alhasi szurkálás is van.
Figyelt kérdés
2017. nov. 29. 14:32
1/4 anonim válasza:
20-án volt a vérzésed utolsó napja? Azóta 9 nap telt el, még ovulációd is nehezen lenne, nem hogy már tüneteid legyenek...
Nem kell emiatt együtt lenni minden nap. 2 naponta ajánlatos, akkor lesz jó minőségű a sperma, és nem lehet a sikeresebb napokról sem lekésni. Az meg hogy menzesz alatt is űzitek...hát ez áh...
2/4 anonim válasza:
Szia!
Ma vagy a ciklus 15 napján ha jól értem
Hány naposak a ciklusaid??
Most kellene együtt lenni!
3/4 anonim válasza:
Melyik hónap 15-én jött meg?
Mert azt se írtad!
4/4 anonim válasza:
Csinalj tesztet. Miért itt kerdezed meg? Ezeket a kérdéseket nem nagyon értem. Ha sokat csinaljatok könnyebben elkaphatsz valami fertozest, igy lett vesegyulladasom anno... Ne akard gorcsosen, csak rosszabb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!