Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szuleskor, ha szeretnenk vip....

Szuleskor, ha szeretnenk vip. Szobat, parom is bennt aludhat velunk? Szoktak ilyet?

Figyelt kérdés
2017. dec. 12. 11:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
66%
Mindenki szüljön ott ahol akar. Akinek jó hogy csak üvegfalon át látja a gyerket az Apa az szüljön olyan helyen. Akinek pedig fontos h. együtt legyenek az ott, ahol erre van lehetőség. Ne ítélkezzünk már és nyafkázzuk le azt aki szeretné, ha a férje is részese lenne az első 3 napnak..
2017. dec. 12. 12:19
 12/24 anonim ***** válasza:
44%

Hát akkor elnézést kérek, ha lehet ezt - mert én valóban az általános kórházi helyzetből indultam ki, és azért írtam amit írtam. De hát ezek szerint a kérdező is jobban ismeri a helyzetet- tehát ott kérdezd, meg ne itt.

Minden jót!

2017. dec. 12. 12:24
 13/24 anonim ***** válasza:
50%

Nem kell ehhez sem milliomosnak lenni sem pedig magánkórházban szülni. Az Istvánban is van én ott fogok szülni és feltett szándékom megpályázni az apás alapítványi szobát az pedig a legkevésbé sem érdekel, hogy ez kit zavar és kit nem akit az ilyenek zavarnak gyűjtsön magánkórházra és ott senki nem fogja háborgatni de azért legyünk már reálisak, szinte bármelyik kórház bármelyik osztályán előfordulhat hogy mások látnak kevésbé méltóságteljes szituációban. Engem pl. a moslék kaja jobban zavar mint az ha egy apuka bent alszik az újdonsült kis családjával...

Ha a kérdező apukával szeretne lenni akkor azt megteheti több kórházban is csak szerencsésnek kell lenni mert nem lehet előre lefoglalni őket csak programcsászár esetén. Én teljesen megértem, én is szeretném hogy a gyerekem apja osztozhasson velem az első napokban ha szeretne és nem azért mert egy nyafka és életképtelen nő vagyok...

Erre van a szabad kórházválasztás példának okáért. Nem kell egyből más torkának ugrani mert irigy vagy és/vagy durván antiszociális...

2017. dec. 12. 12:28
 14/24 A kérdező kommentje:

Koszonom , akik mellettem álltok !

Megtaláltam az oldalon, van kérelem 😊

2017. dec. 12. 12:31
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
14-es én is az Istvánban szültem, és szuper volt. A kaja sem volt moslék amúgy. Könnyű szülést neked.
2017. dec. 12. 12:31
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy hogy tovább borzoljam a kedélyeket. Az Istvánban szinte egész nap, este 8ig bent lehet bááááárki a babákkal és az Anyukákkal, szóval nem csak VIP szobában..:D És sokan ezért szülnek ott, mert ez jó nekik bármennyire fura..:D
2017. dec. 12. 12:33
 17/24 babyboom567 ***** válasza:
42%

Kedves Kérdező!

Mi Debreceniek vagyunk,itt van vip szoba.Tesómmal is bent aludt a férje 9 éve(sőt amikor én szültem a vip szoba mellett voltunk,ott is bent aludt az apuka).

DE ez csak akkor van ha szerencséd van.Időben kell lefoglalni a szobát(kb szülés előtt fél évvel,vagy hamarabb)és ha szerencséd van amikor szülsz pont lesz üres szoba.

2017. dec. 12. 12:36
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

14-es vagyok:

Köszönöm szépen 16-17. :) Ez pl. bíztató, hogy még az étel sem rossz mert az borít ki engem a legjobban a magyar egészségügyben. :D

Igen pont ezért a szemléletért választottuk az Istvánt mert én szeretném, hogy apa ott lehessen amennyit csak lehet velünk. :)

2017. dec. 12. 12:49
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Bp Bajcsy kórházban is van ra lehetőség, és milliárdoknak sem kell lenni hozza.

Én a Janosban szültem, ott ilyen szoba nincs, a látogatók látogatási időben bejohetnek a kórterembe is. A babákat kis kocsiban ki lehet vinni a folyosóra. Ott az 1 agYas VIP szoba 9000, a kétágyas 7000 egy éjszakára, de előre foglalni nem lehet.

2017. dec. 12. 13:05
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
A Pterfyben po van ilyen lehetőség. De sok helyen nincs
2017. dec. 12. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!