KB.2 hetes terhes vagyok. Nagyon fájnak a melleim mivel, tudnám orvosolni? Már kétszer szültem de igy még nem éreztem!
Figyelt kérdés
2008. okt. 24. 18:24
1/9 anonim válasza:
Szerintem gyogyszert ne szedjel ra!!! Inkabb esetleg egy kis hidegvizes borogatas????? Vagy ha gondolod, menj dokihoz. Tuti, hogy terhes vagy??? En most teszteltem pozitivat a ciklus 25.napjan, nekem csak picit erzekenyek a melleim, pedig mar a teszt ket csikos lett. Jo tudom, mindenkinek mas. Csak kivancsisagbol kerdeztem. Amugy gratulalok, ha szabad ilyen koran!? ;) :D
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot!Teszteltem és pozitív lett!
2008. okt. 24. 18:29
3/9 anonim válasza:
De jo!!!!!!!!! Gratulalok! :D Hanyadik napon vagy ma, illetve aznap mikor teszteltel?? En tegnap este teszteltem pozitivat, pedig a nem var mensinek vasarnap kellene jonnie, tehat ket nap mulva. Pedig sokan le akartak beszelni a korai tesztelesrol.
4/9 A kérdező kommentje:
Nekem 17-én kellett volna megjönni és a 18-ai tesztem negatívat mutatott!23-án újra teszteltem és ez már pozitív lett!!!KB.15 napos vagyok!!!Reni
2008. okt. 24. 19:26
5/9 anonim válasza:
Lehet hogy ikreid vannak, azért érzékenyebbek jobban a melleid, magasabb a hormonszinted.
6/9 anonim válasza:
Tudom, hogy nem ez a kérdés, de szerintem nem 2 hetes terhes vagy. Ha elmaradt a menszid, akkor legalabb 4 hetes lehetsz. A terhességet az utolsó menszesz első napjátók kell számolni.
Mire nem jött meg a nemvárt addigra én is azt hittem, felrobbannak. De nem tudtam velük mit kezdeni, csak lassabban menni, hogy ne ugrálanak annyira, stb.
Próbálj sportmelltartót hordani.
7/9 anonim válasza:
Pár hét múlva el fog múlni, nekem is fájt.
Igazából nem tettem ellene semmit, azért kibírható volt.
8/9 anonim válasza:
Én is a 3. babám várom és hozzá sem lehetett érni a melleimhez annyira fájt.A 16. héttől már jobb,bár néha még most is érzékeny.Kitartás és boldog babavárást!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Nagyon kedvesek vagytok!Türelemmel leszek!Reni
2008. okt. 25. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!