Normális, hogy nem kivánom a sexet?
szia!!
szerintem teljesen normális!! sajnos én is így voltam ezzel a legelejétől egészen mostanáig... de azért a párodra majd tekintettel kell lenned, nem azt mondom, hogy szeretkezz Vele muszájból, hanem valahogy oldjátok majd meg. de az is lehet, hogy a szerencsések közé tartozol és ez a hozzáállásod teljesen megváltozik!! :)
boldog pocakoskodást, 35 hetes kismami
normális a hormonok miatt, igaz, nekem megmaradt az étvágyam, most 33 hetesen is ugyanúgy megy minden. Nem tudom, hogy meddig szabad.
A 2. harmadra sokaknak megjön a kedvük :-)
Arra azonban figyelj, ha neked nincs is nagy kedved, de a párod is van a viilágon, és ő kivánja!
Teljesen egyet értek az elöttem szólóval! :)
A második trimeszterben mintha "viagrát" szedtem volna be.
:)
Ne aggódj! Beszéld meg a pároddal, hogy ne legyenek konfliktusok!
32 hetes
nekem az első 3 hónapban egyáltalán nem volt hozzá kedvem, szóval szerintem csak a hormonok szórakoznak velünk:P
a második trimeszterben vagyok, most minden ok, de most már a páromat kell győzködni, hogy a gyerkőcnek nem lehet semmi baja attól, hogy mi összebújunk:)) nagyon félti a picit
de ami a mamának jó, az a babának is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!