Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy nem kivánom a...

Normális, hogy nem kivánom a sexet?

Figyelt kérdés
meg csak 8 hetes vagyok,es nem is erzem magam rosszul ugy különösebben ,es megis ugy kell rávenni magam,hogy akkor legyen valami...terhesseg elött meg le sem lehetett állitani...
2008. okt. 24. 09:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

szia!!

szerintem teljesen normális!! sajnos én is így voltam ezzel a legelejétől egészen mostanáig... de azért a párodra majd tekintettel kell lenned, nem azt mondom, hogy szeretkezz Vele muszájból, hanem valahogy oldjátok majd meg. de az is lehet, hogy a szerencsések közé tartozol és ez a hozzáállásod teljesen megváltozik!! :)

boldog pocakoskodást, 35 hetes kismami

2008. okt. 24. 09:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez természetes ! Nekem is hullámzó volt a várandóságaim alatt , hol egyáltalán nem kívántam , hol meg nagyon be voltam indulva (még nagy pocival is) a 3 . babával viszont a 9 hónap alatt alig alig... szülés után meg mind a 3 -nál alig bírtam hogy leteljen a 6 hét . A páromnak azért próbáltam segíteni hogy gyorsabban teljenek a hónapok !:)
2008. okt. 24. 09:56
 3/9 A kérdező kommentje:
:) köszi a välaszokat,aranyosak vagytok!
2008. okt. 24. 10:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

normális a hormonok miatt, igaz, nekem megmaradt az étvágyam, most 33 hetesen is ugyanúgy megy minden. Nem tudom, hogy meddig szabad.

A 2. harmadra sokaknak megjön a kedvük :-)

Arra azonban figyelj, ha neked nincs is nagy kedved, de a párod is van a viilágon, és ő kivánja!

2008. okt. 24. 10:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyet értek az elöttem szólóval! :)

A második trimeszterben mintha "viagrát" szedtem volna be.

:)

Ne aggódj! Beszéld meg a pároddal, hogy ne legyenek konfliktusok!

32 hetes

2008. okt. 24. 10:27
 6/9 A kérdező kommentje:
azert termeszetesen a ferjemet nem hanyagolom el.csak a kedv hiänyzik hozzä... :)
2008. okt. 24. 10:57
 7/9 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem normális dolog de ugye ha ez ember lánya párkapcsolatban él ne csak addig kelljen a férfi mig gyereket "gyárt",ő terhességed idején is kivánja a sexetHa nem akarod hogy máshol leljen vigaszra az ő kedvére is tégy,sok formája van a dolognak.Sok kapcsolat romlik meg mire érkezik a baba,ne akarj közzéjük tartozni.Boldog babavárást.
2008. okt. 24. 10:59
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális. Változnak a hormonok, tudat alatt védeheted a kicsit, nehogy baja legyen. Szerintem ne eröltesd, a párod meg fogja érteni. :)
2008. okt. 24. 13:28
 9/9 anonim ***** válasza:

nekem az első 3 hónapban egyáltalán nem volt hozzá kedvem, szóval szerintem csak a hormonok szórakoznak velünk:P

a második trimeszterben vagyok, most minden ok, de most már a páromat kell győzködni, hogy a gyerkőcnek nem lehet semmi baja attól, hogy mi összebújunk:)) nagyon félti a picit

de ami a mamának jó, az a babának is :)

2008. okt. 24. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!