Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van az hogy egyáltalán...

Miért van az hogy egyáltalán nem kívánom a sexet?

Figyelt kérdés
mikor a párom közeledik mindég nemet mondok mert nemjol esik most a sex és ha ugy is van hogy eggyütt vagyunk minnél hamarabb lerázom.25-hetes kismama.
2008. szept. 2. 13:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Tombolnak a hormonok! Sajnos velem is előfordult ilyen, de aztán belegondoltam, milyen nehéz lehet neki is...És ha most nem vagyunk együtt, nem biztos, hogy a közeljövőben még olyan sok alkalom lehet...Szülés után meg úgyis kényszerpihenő 6 hétig...

Gondold át Te is! Olyan rossz lenne, ha kényztetne:)?

2008. szept. 2. 13:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Sokaknál előfordul ez a hormonok miatt. Nehéz így neked is meg a párodnak is. Én azt javaslom, hogy ne utasítsd a párod mindig vissza, mert abból problémáitok lehetnek és most pont nincs erre szükség. Próbáld meg kielégíteni az igényeit, nehogy megharagudjon rád.
2008. szept. 2. 14:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én most 16 hetes vagyok. Ezzel a szexelős dologgal és is úgy vagyok mint te. Tudom, hogy a páromnak nagyon rossz, de még sem tudom rávenni magam. Kb. heti egyszer vagyunk együtt, de nekem az se hiányzik, neki viszont nem elég. Pedig félek emiatt akár el is veszíthetem :((, de azt mondja ez csak az én hülyeségem, mert nem a szex miatt van velem, nem azért szeret. Szerintem próbáljuk meg gyakrabban a dolgot, mert az a 6 hét tényleg sok lesz. Bár vannak más megoldások is, de az még sem olyan. :)
2008. szept. 2. 14:05
 4/6 anonim ***** válasza:
8 hetes pocakos vagyok, ugyanezzel a problémával. Egyáltalán nem kívánom a szexet, pedig imádom a férjem, imádok hozzábújni, igénylem is, de többre nem vágyom. Szegény mondja, hogy kevés az együttlét, de nagyon megértő. Próbálok erőt venni, hogy másként legyen, nem könnyű, de megvalósítható. Addig örüljünk míg orvos által megengedett a szex, használjuk ki, ki tudja mi lesz holnap.
2008. szept. 2. 14:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

en 14 hetes vagyok, heti egynel is kevesebbszer vagyunk egyutt, pedig elotte jol hozzaszokott, hogy a vegkimerulesig kinzom.

de megerti, es nem felek, hogy elveszitem, csak azert nem csinalom, hogy neki jo legyen (onzo vagyok? nemhiszem. becsuletes), ki tudom mutatni a szerelmem mas modokon.

majd ha lehet, akkor annal jobban :)

ez van.

erre mondjak hogy eloszor lovaglo pozicio, aztan kutya, aztan farkas. (gyk: a pasi ul ugrasra keszen, es vonyit)

hat.. ez van. lesz ez jobb is, kibirjuk mindketten, elmulik.

2008. szept. 2. 15:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne aggódj biztos a hormonok teszik. Igaz én ugyanezt éreztem, de csak 18-19. hétig, azóta "nem bírok" magammal;) Pedig ezt nem gondoltam volna. Azért oldjátok meg másképp a dolgot szerintem, már a párod kedvéért!

21 hetes kismama

2008. szept. 2. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!