Miért van az hogy egyáltalán nem kívánom a sexet?
Tombolnak a hormonok! Sajnos velem is előfordult ilyen, de aztán belegondoltam, milyen nehéz lehet neki is...És ha most nem vagyunk együtt, nem biztos, hogy a közeljövőben még olyan sok alkalom lehet...Szülés után meg úgyis kényszerpihenő 6 hétig...
Gondold át Te is! Olyan rossz lenne, ha kényztetne:)?
en 14 hetes vagyok, heti egynel is kevesebbszer vagyunk egyutt, pedig elotte jol hozzaszokott, hogy a vegkimerulesig kinzom.
de megerti, es nem felek, hogy elveszitem, csak azert nem csinalom, hogy neki jo legyen (onzo vagyok? nemhiszem. becsuletes), ki tudom mutatni a szerelmem mas modokon.
majd ha lehet, akkor annal jobban :)
ez van.
erre mondjak hogy eloszor lovaglo pozicio, aztan kutya, aztan farkas. (gyk: a pasi ul ugrasra keszen, es vonyit)
hat.. ez van. lesz ez jobb is, kibirjuk mindketten, elmulik.
Szia!
Ne aggódj biztos a hormonok teszik. Igaz én ugyanezt éreztem, de csak 18-19. hétig, azóta "nem bírok" magammal;) Pedig ezt nem gondoltam volna. Azért oldjátok meg másképp a dolgot szerintem, már a párod kedvéért!
21 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!