Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetes vagyok és nem kivánom...

18 hetes vagyok és nem kivánom ugy a sexet, ez normális?

Figyelt kérdés
veszélyeztetett voltam a 12 hétig és no sex volt, doki eltiltott most óvatosan lehet de nem nagyon kivánom, azóta 3 szor sexeltünk, lesz ez jobb? a párom megértő,megoldjuk neki a dolgokat tehát nem marad ki az élvezet, csak én, de sürün fájdogál a hasam is pont mikor ő is szeretné. volt valaki hasonló helyzetben?
2008. nov. 4. 13:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem azzal van a gond,hogy nem kívánod a sexet,csak tudat alatt a babán jár az eszed és nem tudsz kikapcsolni.Szerintem ez a természetes. Én is így voltam,de azért volt egy pár alkalom amikor nagyon is kívántam,úgyhogy nyugi és kitartás!!!!
2008. nov. 4. 13:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Az első trimeszterben (sőt, még a másodikban is) én se nagyon kívántam az együttléteket. Állandóan émelyegtem, rajtam volt az álomkór, minden percben tudtam volna aludni, de a párom szerencsére megértő volt. Hidd el, el fog múlni, mindkét terhességemnél így volt. A végére visszatért a vágy. :)
2008. nov. 4. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!