21 hetes vagyok, és az elmúlt 3-4 napban nagyon kívánom a tejet, normális ez?
mindig sok tejet ittam, meg szedek terhesvitamint is, de azon veszem észre magam, hogy már megint megittam egy liter tejet alig 2-3 óra alatt!
mitől lehet szerintetek?
baj lehet ez később?
köszi, én is erre gondoltam, csak jó mástól is olvasni!
:)
Én eddig is nagyon szerettem a tejet, de mióta terhes vagyok még többet iszom.
Én is osztom a véleményt, hogy a bébik jelzik, hogy mire van szükségük és ennek engedelmeskednünk kell :)
Biztos nem lesz baj ebből, lehet 2 hét múlva elmúlik ez a fene nagy tejivó inger de ha nem az sem baj. A szervezetünk csak annyi kalciumot épít be amennyire szükség van, tehát ezt nem lehet túladagolni. (kivéve, ha D-vitamint szedsz mellé de ez elég ritka)
Minden jót!
36 hetes kismama
Világ életemben utáltam a tejet.
1 hete minden nap az a reggelim, és van, hogy elfogy majdnem egy liter egy reggelihez... :S
Én nem aggódnék a helyedben. :)
22 hetes km
én is kívánok pedig ez előtt nem ittam tejet csak ugy elvétve a kávéba. most minden reggel tejeskávéval kezdek és még a reggeli mellé is jobban kívánom a tejet mint a teát vagy bármi mást.
20hetes km
Ami jólesik, azt nyugodtan edd és idd meg. A tejben lévő kalcium egyébként nagyon jó a baba fejlődéséhez.
Én régen tejeskávét ittam, a terhesség elején aztán nem tudtam meginni a tejeskávét a kávé miatt. A tej maradt, csak áttértem a kakaóra. És egy hete újra tejeskávézom :) A tej és a tejtermékek jót tesznek.
Boldog babavárást!
20 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!