20hetes terhesen nem kívánom a sexet. mit csináljak?
nem a páromat nem nem szeretem, nagyon is szeretem őt, egész egyszerűen a sexhez nincs semmi kedvem.vajon meddig viseli ezt el?
még az elején heti 1x rávett / persze, ha benne vagyunk a dologba jó :) /de most már kéthete nemtudom rászánni magam.mit csináljak?mert tudom neki szüksége lenne rá, nem is hibáztatom érte.valaki?valami tanácsot?tud adni?
Ez a hormonok velejárója.
A párodnak muszály megértenie,hogy vannak ilyen, sőt lesznek még ilyen időszakok a terhesség alatt.
Mond meg neki, hogy szülés előtt 1 hónappal és szülés után 6 héttel sem ajánlatos a szex. Tudnia kell mi vár rá és persze megértőnek kell lennie.
Képzeld el azokat a nőket a párjukkal együtt akik veszélyeztetett terhesek és végig tilos a szex.
Vedd meg a kismama újságokat abban mindig találsz hasonló problémákról szóló cikkeket. Vagy az interneten keress utána, biztos találsz megoldást.
Én 23 hetes terhes vagyok és nekünk az első 12 hétben tilos volt a szex, majd kb. 6 hétre elmúlt a problémám és akkor lehetett. Most megint nem lehet mert újra görcsölök. Szóval képzeld el hogy nekünk csak ez a 6 hét adatott meg és ez alatt sem volt kedvem hozzá sokszor.
Erőltetni nem szabad, mert stresszelni fogsz és ez nem tesz jót a babának. Van más megoldás is hogy ki tudd elégíteni és talán azzal is elégedett lesz.
Fel a fejjel biztos találtok megoldást.
megérti a párom, csak azért úgy oda-oda szúrja, hogy :
na eddig hetente 1xvolt, most majd havonta, aztán meg egyáltalán nem.mert tudja ő nagyon jól hogy a végén+utána se lehet.de az más hogy nem lehet, meg nem akarom, a nem lehetet jobban megértené szerintem.
köszi a válaszokat!
Szia..szerintem ez gyakran elofordul a kismamaknal.
En 24 hetes terhes vagyok es ha jol szamolom akkor sokkal de sokkal kevesebb a szex mint azelott....az elejen feltettem a babocat....aztan jott a hanyingeres idoszak....aztan mindent csinaltam volna csak szex ne legyen.....es ugy ahogy mondod..ha benne vagyunk akkor jooo..:-))) Csak nehez hozzafogni:-)
Remelem lessz meg jobb is...mert en amugy elveztem es elvezem is..csak most valahogy kerulom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!