Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lepényleválassal járt már igy...

Lepényleválassal járt már igy valaki? Mást is ilyen hamar hazaküldtek?

Figyelt kérdés

23 hetes kismama vagyok. Szombat este véreztem és kórházba kerültem. Mint kiderült a méhlepény kicsit fedi a méhszájat és a széle neki állt levállni. Illetve az orvos mutatott valami golyókat is rajta.

Kaptam infúzióba 2gramm magnéziumot és egy görcsoldó inyekciót. Nem görcsöltem akkor sem és most sem. Vasárnap délutánra elmúlt a vérzés. Tegnap (hétfőn) haza engedtek. Pihenésre és óvatosságra intettek. Nem emelhetek.

Akinek volt ilyen hogy látta el a nagyobb gyereket? Kisfiam anyás nagyon. Oke hogy nem emelhetem fel. De pl azért ülve játszhatok vele? És boltba járás hogy? 30 percnyire van a bolt és a doki is.

Mivel jár ez? Tudom hogy nagyon veszélyes. És nagyon vigyáznom kell. A doki csak szombat este csinált ultrahangot amikor ezt megállapíttotta. Nem volt kontroll mielőtt haza engedett volna. Csak annyit mondott nem emelhetek és sok pihenés.

Akinek van vagy volt ebben tapasztalata az leírna mindent? Mit csinált és hogyan? Nem akarok a babámnak bajt de a kisfiamat is el kell tudnom látni. Mikor menjek kórházba?; Egy görcsnél is? Vagy ha vérzek?

A neten sok rosszat olvastam. Szeretném elkerülni a legrosszabbat.

A baba mocorog.

2017. nov. 28. 17:42
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Igen. Sajnos tudom hogy a baba elete mulik rajta. Igy mindenkepp a leheto legtobbet pihenek es minimalisan kelek csak fel
2017. nov. 28. 19:46
 12/18 anonim ***** válasza:
58%
Tavasszal történt az eset, hogy egy kozmetikus csajnak munka közben vált le a lepénye, elől fekvő lepény volt a 37. héten. Egyikük sem élte túl sajnos. Nem értem mai napig sem, hogy az orvos, miért nem figyelmeztette, hogy elől fekvő lepénye van?
2017. nov. 28. 20:12
 13/18 anonim ***** válasza:
70%
12, mert alapból az, hogy elől van, semmi kockázatot nem jelent. Ott más is volt.
2017. nov. 28. 20:26
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem a 14.heten vált le a méhlepény. Na onnantól fekvés de szigorúan!!!3 kicsi mellett nem volt egyszerű. De meg oldottam. Még pisilni sem mehettem egyedül. Mindig kisergetett valaki. 7.hónapig ez ment. Utána óvatosan elkezdtem egyedül csi alhatni ezt azt. 36.hétre meg született a lányom.
2017. nov. 28. 21:07
 15/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Jelentem eddig csak pisilni enni es inni kelek fel.

Parszor fiamhoz de ez sajnos elkerukhetetlen. Vedonommel beszeltem. Mondta hogy igen tudja vannak lehetetlen helyzetek de fekudjek amennyit csak birok.

Hala az egnek sikerul.

Mennyi magneziumot szedjek igy? Vedono mondta a magnosolvot. De kb hany mg kellene jelenleg naponta?

2017. nov. 29. 20:00
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Most miért kellett lepontozni???
2017. nov. 29. 20:28
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

16, talán mert alaptalanul ijesztgetsz?

Az elől lévő lepény normális, és csak császárnál okoz problémát.

Nem szabad keverni a mélyen tapadóval.

És nyilván nem azért vált le a lepénye, mert ott tapadt ahol, te pedihmg ezt sugallod.

2017. nov. 29. 20:32
 18/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Ugyan más okokból de 29.heten megszuletett a kisfiam. Ma már 8 hónapos makk egészséges kisfiú.
2018. szept. 8. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!