Begörcsöltem, hazaküldtek pihenni. Járt már valaki így?
18. hét, eddig semmi bajom nem volt, dél körül a méhemben olyan érzésem lett, mint egy masszívabb hascsikarás, aztán periodikusan görcsölt, fizikailag keményedett.
Az üzemorvoshoz átmentem, azt mondta, hogy menjek haza lefeküdni (így is tettem), szerinte semmi komoly, múlandó, de ne kockáztassak azzal, hogy még ott maradok.
Munkahelyi stresszről kérdezgetett, ami annyira nem jellemző, de reggel eléggé összevesztem a férjemmel, néhány nap múlva meg vizsgázom - úgyhogy stressz alapúnak tippelte.
Menjek utána ennek, vagy elég, ha lefekszem és ha elmúlik, akkor tényleg ennyi volt?
Első terhesség és eddig semmi gond nem volt, úgyhogy tanácstalan vagyok most.
Vegyél be magnéziumot, és feküdj!
Ha holnapra nem enyhül, akkor viszont feltétlen keresd fel az orvosod!
Ja igen, magnézium-kálciumot mondta ő is. Annyit tett hozzá, hogy ha véreznék, akkor azonnal mentő, de egyébként valószínűleg múló tünet.
Szerencsére vérzést nem tapasztaltam.
Néhány napja kezdtem el érezni a magzatmozgást, azt most is érzem - szerintem ő jól van. Már fekszem, egyelőre nem tért vissza a görcs.
Eddig minden vizsgálati eredményem tankönyvi volt, még kis eltérés se volt, remélem, hogy átmeneti kellemetlenségről van szó most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!